Moderatörlere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dostum sen 3 admine pm at ozan erdem ve Praetor sonra bekle ozan askerde fakat arada bi uğruyor bi cevap kesin verir

- - - Eklendi - - -

Praetor çok nadir giriyor yaklaşık 1 senedir aktif değil gibi geldi bana emekli mi oldu :D

erdem i tanımıyom ona reşwan atmış pm yi ama ozan a ve praetor e attım zaten :) 1 senedirmi en son o ilgilendi zaten geçen hafta falan dı sen farkında deilsin heralde :) hoş mod ları online göremiyoz :) anca bi konuya yorum yazarlarsa farkediyoz online olduklarını :)

asigsasi

asigsasi

Üye
arada bi uğrayıp gidiyor pek nadir mesajlarını görüyoruz ozan gibi aktif değil erdemi bende tanımam ozan gitti o geldi . senin işi çözerse erdem çözer gibi geliyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ozan askere gidiyorum konusundan sonra girdi foruma birkaç kere yani girebiliyor bu konu linkini pm atın pek müsait olmadığı için gözünden kaçabilir ilgilenecektir.

Süleyman

Süleyman

Üye
ozan askere gidiyorum konusundan sonra girdi foruma birkaç kere yani girebiliyor bu konu linkini pm atın pek müsait olmadığı için gözünden kaçabilir ilgilenecektir.

çarşı izninde net kafeye gidiyor heralde :)

esokmen

esokmen

Üye
Adam paylaşım yapamıyor. Biran önce yardımcı olunmaloı

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
beyler ilginiz için teşekkürler ama lütfen konuyu uçurmayalım yine :) sorun bi nebze çözüldü sadece iki adminimizden birinin online olmasını bekleyecez sonuçta başka yapacak bişey yok.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu Ozan'a bildirildi gerekli işlemleri yerine getirince açıklama yapılacaktır.
Konu geçici olarak :locked:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eklenti sınırlaması düzeltildi sorun olmaması gerekiyor, şayet sorun hala devam ediyorsa belirtirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...