Moderatörlere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Moderatörlere
bi çoğunuzun bilgisi var kotam bitti. Neredeyse 15 gündür bas bas bağırıyorum sağolsun bazılarınız ilgilendi ama hala sonuç yok hatta kotam yükseleceğine daha da düştü şimdi toplam 1.86 gb oldu :) yapmak istediğim çoklu paylaşımlar var ama kotasız olmuyor. Şimdi Ozan'ın askerden gelmesinimi beklemem gerekiyor ondan başka bilgisi olan yokmu bu konuda. Gözünüzü seweyim artık biri yükseltsin kotamı. İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ona da attım :) oda ilgili admin e sölemiş ozan ın yetkiyi devrettiği admin e ama hala sonuç yok.

burakkk97

Üye
kota yoksa ben de yokum !!!
(ciddi değilim :D)

ANIL

ANIL

Admin
Size gerekli cevap verilmiş, sadece beklemeniz gerekiyor:)

• Beğen
Tepkiler: Dede
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bana verilen tek cvp yetkili admin e haber verildiği peki bu admin hiç girmiyomu 15 gündür foruma? dedim gibi zaten 15 gündür bekliyorum o zaman yine benim dediğim yere varacak bu, ozan gelince o halledecek heralde.

doctorrr

doctorrr

Üye
adam ayın üyesi olmuş vuuuu :halay3:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve najanaja
KayraBey

KayraBey

Üye
Olmuş,yakışmış da, ama baksana adama kota artırımı yapmıyorlar,neden acep:hmmm

Lütfen olayı başka yönlere çekmeyelim.Sorumlu admin şu an için online olamıyor.Bu sebeple beklemekten başka çare yok.Eğer yönetimin najanaja'ya karşı kötü bir niyeti olsaydı, ne kotası olurdu artırılmasını isteyebileceği, ne de şu an Ayın Üyesi olabilirdi.Arkadaşımız sorununu beyan etmiş.Çözüm bulunması bekleniyor sadece.Konuyu açılma sebebinin dışına çıkarmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve Esendağlı
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Kota düzenleme alanına Ozan bakıyordu ve kendisi askerde olduğu için Praetor adminimiz ilgilendi lakin kota ile ilgili bi sorun olduğu için bununla ozan'ın ilginmesi gerekiyor kendisi askerde fakat bu yapamayacığı anlamına gelmez.
Elbetteki bizde istiyoruz bu sınırın arttırılmasını fakat sınırlamaya en son baktığımızda yapılacak son değer 4.2 gb olarak görünüyor bunu sitemden düzeltilmesi gerekiyor, Ozan fırsat bulduğu vakit yada Ozan'ın yerine bakan Erdem bey ilginecektir, askerden dönmesini beklememiz gerekmiyor :)

Ayrıca kota sınırı her üyeye ayrı ayrı verilmiyor, üyelere özel bir durum değil verilen değer dosya ekleyen her üyeyi kapsıyor.

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Esendağlı
doctorrr

doctorrr

Üye
Arkadaşlar Kota düzenleme alanına Ozan bakıyordu ve kendisi askerde olduğu için Praetor adminimiz ilgilendi lakin kota ile ilgili bi sorun olduğu için bununla ozan'ın ilginmesi gerekiyor kendisi askerde lakin bu yapamayacığı anlamına gelmez.
Elbetteki bizde istiyoruz bu sınırın arttırılmasını fakat sınırlamaya en son baktığımızda yapılacak son değer 4.2 gb olarak görünüyor bunu sitemden düzeltilmesi gerekiyor, Ozan fırsat bulduğu vakit yada Ozan'ın yerine bakan Erdem bey ilginecektir, askerden dönmesini beklememiz gerekmiyor :)

Ayrıca kota sınırı her üyeye ayrı ayrı verilmiyor, üyelere özel bir durum değil verilen değer dosya ekleyen her üyeyi kapsıyor.
şimdi ben anlamadım abi ozandaki yetkilerin hepsi sendede var :allalla: valla cahilliğime ver bana şunu bi' anlatırmısın sana zahmet? :hmmm

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aynen sonuçta benim de kötü bi amacım yok tek istediğim kotamın artırılması uzun süredir beklediğim için bu şekilde konu açmayı uygun gördüm kimse de bunu yanlış anlamasın ben kimseyi suçlamıyorum tek istediğim biraz açıklama ve ilgi. o zaman sorumlu admin in online olmasını bekleyecez yapacak bişey yok hazırladığım çoklu paylaşımlar war ve kota gerekli o yüzden biraz acele ediyorum herşeyi hazırladım klasörler masaüstümde ölece bekliyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
aynen sonuçta benim de kötü bi amacım yok tek istediğim kotamın artırılması uzun süredir beklediğim için bu şekilde konu açmayı uygun gördüm kimse de bunu yanlış anlamasın ben kimseyi suçlamıyorum tek istediğim biraz açıklama ve ilgi. o zaman sorumlu admin in online olmasını bekleyecez yapacak bişey yok hazırladığım çoklu paylaşımlar war ve kota gerekli o yüzden biraz acele ediyorum herşeyi hazırladım klasörler masaüstümde ölece bekliyor.
Umarım en kısa zamanda ozan bu kota işini çözer sende herzamanki güzel paylaşımlarını çok gecikmeden yapabilirsin,bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
benim hep kafam geç basıyo ozan askerde die sanki ordan hiç nete giremiyomuş gibi hep askerden dönmesini beklicez deip duruyom :) neyse ilginiz için hepinize teşekkür ederim şimdi kesin bi cvp aldım ve sonucu bekleyecem artık napalım :)

doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlısı be gülüm :pro2:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Umarım en kısa zamanda ozan bu kota işini çözer sende herzamanki güzel paylaşımlarını çok gecikmeden yapabilirsin,bekliyoruz

saolasın kardeşim ufak tefek şeyleri paylaşıyoz hala zaten ama işte çoklu olunca olmuyo başka yerlere upload :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

şimdi ben anlamadım abi ozandaki yetkilerin hepsi sendede var :allalla: valla cahilliğime ver bana şunu bi' anlatırmısın sana zahmet? :hmmm

Evet arkadaşlar aynı yetkiler mevcut kota sınırı belirleme alanına bende girebiliyorum ama sadece vBulletin Admin panelinden belirli bir düzenleme yapabilirim.
Ozan ise Webmaster olarak site düzenini genel olarak kullanabilir, yeni özellikler getirebilecek bir sistem girişine sahip, Forum Datacenter değişikliklerini sadece kendisi yapabilir, dediğim gibi online olduğu vakit konuyla ilgilnecektir yada erdem bey ilgilenir.
Bu konuda sabırlı ve anlayış göstermenizi rica ediyorum.

doctorrr

doctorrr

Üye

Evet arkadaşlar aynı yetkiler mevcut kota sınırı belirleme alanına bende girebiliyorum ama sadece vBulletin Admin panelinden belirli bir düzenleme yapabilirim.
Ozan ise Webmaster olarak site düzenini genel olarak kullanabilir, yeni özellikler getirebilecek bir sistem girişine sahip, Forum Datacenter değişikliklerini sadece kendisi yapabilir, dediğim gibi online olduğu vakit konuyla ilgilnecektir yada erdem bey ilgilenir.
taaammam mesaj alındı yani ozan bu işleri iyi kıvırıyor haa taaammam :spr sıkıntı yok :10numara:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

ben son msj ımda belirttim sabır ve anlayışımı :)

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
asigsasi

asigsasi

Üye
dostum sen 3 admine pm at ozan erdem ve Praetor sonra bekle ozan askerde fakat arada bi uğruyor bi cevap kesin verir

- - - Eklendi - - -

Praetor çok nadir giriyor yaklaşık 1 senedir aktif değil gibi geldi bana emekli mi oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...