Wolf389
Üye
sn real boxing oynayabiliyormusun kardeşcm romlarında guc tasarrufu yoktur onun yerine işlemci zamanlayıcını powersave yapabilirsin.
sn real boxing oynayabiliyormusun kardeşcm romlarında guc tasarrufu yoktur onun yerine işlemci zamanlayıcını powersave yapabilirsin.
Denemedim bisey diyememsn real boxing oynayabiliyormusun kardeş
Oynaniyorsn real boxing oynayabiliyormusun kardeş
Bysalih kardeşim galaxy wonder için ios 7 rom çalışman yok mu acaba bir türlü internette bulamadım kimse yapmamış galaxy y için bile var böyle bir çalışma yapar mısın ?Mod kullan
Bysalih kardeşim galaxy wonder için ios 7 rom çalışman yok mu acaba bir türlü internette bulamadım kimse yapmamış galaxy y için bile var böyle bir çalışma yapar mısın ?
bu rom hatali ben denedumtamı tamına ios7 görünümlü bir android rom yoktur kardeşim ancak ona benzer(launcher vs.. falan) rom yapılabilir ios'a en çok benzeyen şuanda piyasada miui rom var al işte sana 4.2.2 tabanlı ios görünümlü miui rom:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saolasin kardesimtamı tamına ios7 görünümlü bir android rom yoktur kardeşim ancak ona benzer(launcher vs.. falan) rom yapılabilir ios'a en çok benzeyen şuanda piyasada miui rom var al işte sana 4.2.2 tabanlı ios görünümlü miui rom:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kendisi ayri bir rom.Kardeşim tam olarak anlamadim bunu cm9 rom yükleyip sonra mı kuralım yoksa kendisi zaten rom mu ?
Romun uzerine kurmak yokYani romun üzerine kurulmuyor demi ben ek olarak anlamıştım kardeşim ya