Revengeful Emekli Yönetici satranç' Alıntı: ne mağdurluğu metinim telinin özellklerini kullanırsan her siteyi rahat rahat dolaşırsın Genişletmek için tıkla ... aynen. şahsen iPhone'dan giriyorum bilgisayar görünümü şeklinde. Süper hızlı 4gb int paketide var. Okulda wifi'de var
satranç' Alıntı: ne mağdurluğu metinim telinin özellklerini kullanırsan her siteyi rahat rahat dolaşırsın Genişletmek için tıkla ... aynen. şahsen iPhone'dan giriyorum bilgisayar görünümü şeklinde. Süper hızlı 4gb int paketide var. Okulda wifi'de var
Burak Üye ben turkcelliyim net paketleri çok pahalı var mı bir önerisi olan operatör değiş demeyin değişmem 6 seneyi geçti çünkü değişmiycem
ben turkcelliyim net paketleri çok pahalı var mı bir önerisi olan operatör değiş demeyin değişmem 6 seneyi geçti çünkü değişmiycem
SHS Üye Konu Sahibi Burak' Alıntı: ben turkcelliyim net paketleri çok pahalı var mı bir önerisi olan operatör değiş demeyin değişmem 6 seneyi geçti çünkü değişmiycem Genişletmek için tıkla ... bende öyleydim avealı oldum.. yoksa kardeşiz doğuştan nokia-turkcell FoReVeR (DaiMa) ----------Eklendi @ 12:22:11 ---------- Yazıldı @ 12:21:38 ---------- bende nokia telefon alcam var mı önerisi olan?
Burak' Alıntı: ben turkcelliyim net paketleri çok pahalı var mı bir önerisi olan operatör değiş demeyin değişmem 6 seneyi geçti çünkü değişmiycem Genişletmek için tıkla ... bende öyleydim avealı oldum.. yoksa kardeşiz doğuştan nokia-turkcell FoReVeR (DaiMa) ----------Eklendi @ 12:22:11 ---------- Yazıldı @ 12:21:38 ---------- bende nokia telefon alcam var mı önerisi olan?
mstf_l Üye Burak' Alıntı: ben turkcelliyim net paketleri çok pahalı var mı bir önerisi olan operatör değiş demeyin değişmem 6 seneyi geçti çünkü değişmiycem Genişletmek için tıkla ... Niye 6 sene sonra degismiyormu acıma turkcelle degistir gec bence
Burak' Alıntı: ben turkcelliyim net paketleri çok pahalı var mı bir önerisi olan operatör değiş demeyin değişmem 6 seneyi geçti çünkü değişmiycem Genişletmek için tıkla ... Niye 6 sene sonra degismiyormu acıma turkcelle degistir gec bence
By_Casparov Üye türkcell kadar kazık atan bir operatör daha gelmez herhalde. Bırakın şu düşünceleri. Alın avea yada vodafone
türkcell kadar kazık atan bir operatör daha gelmez herhalde. Bırakın şu düşünceleri. Alın avea yada vodafone