Hiç bşey anlamadım ben Ama Metin, cebinde TL yoksa zaten o mesaj gitmez. Eğer iletilmemişse karşıdakinin telefonu kapalıdır, TL varmış demek hattında. Eğer senin dediğin gibi olsaydı herkes atardı yokken bile. Gsm operatrleri kilitlenirdi
Aslinda pc ortaminda foruma yuklenen bir resim mobilde link olarak gosterilebilir,yani resmi acip acmamak kullaniciya birakilabilir (resmi goruntulemek icin tiklayin) seklinde...aynisi dun basima geldi hayvanca buyuk buyuk resimler 10 mb mi yedi
mobilsin dimi kuzum sende.
Murat sana katılıyorum.
Hatta mobil kullanıcı sayısı da hayli yüksek.
Site hakkında bloğuna bir konu açsak acaba bir geliştirme yapılır mı?
Vodafone da oluyordu cok eskiden telsim zamaninda starcep vardi bende knt 0 ama ariyodum msj atiyordum ama soyle biseyki o zamanlar cagri atma yoktu starcepte
yaw yukarıda anlattığım gibi hem tl yok, hem sms. Unutup mesaj atmıştım gitmedi, beni uyardı gitmedi diye, şimdi böyle olunca başarısız mesaj oluyor giden kutusunda. Ama gönderiliyor simgesi geliyor yukarıya, e bende telefona ne zaman baksam o simgeyi görüyorum, sonra tl yükledim iyice tırstım şimdi alıcak diye sonuçta giden kutusundaki mesajı sildim, olay bitti
yaw yukarıda anlattığım gibi hem tl yok, hem sms. Unutup mesaj atmıştım gitmedi, beni uyardı gitmedi diye, şimdi böyle olunca başarısız mesaj oluyor giden kutusunda. Ama gönderiliyor simgesi geliyor yukarıya, e bende telefona ne zaman baksam o simgeyi görüyorum, sonra tl yükledim iyice tırstım şimdi alıcak diye sonuçta giden kutusundaki mesajı sildim, olay bitti