Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobile photoshop 1.0 Mükemmel resim düzenleyici TÜRKÇE
Sponsorlu Bağlantılar
sagopa63
Üye
selam bende E71 kullanıyorum yükleniyor ama açmılmıyor hata falan vermıyor hic açılmıyor ıngılızce ve çince olanı acıyor ama bunu açmıyor neden olabilir şmdiden teşekkürler
ॐOsMaN
Üye
neden olabilir bilmiyorum ama ingilizce olan ı ile arasındaki farklılıklara bakıcam bi fark bulursam belki yardımcı olabilirim
mehmethülya
Üye
teşekkürler
swaswaswa
Üye
eywalah
ॐOsMaN
Üye
Rica ederim iyi kullanımlar
duha01
Üye
teşekkürler.
ॐOsMaN
Üye
rica ederim
ONLYEAGLE
Üye
ya kardeşim ben 6300 kullanıcısıyım ama benim telde e ye girip foto alamıyom bütün ayarları yaptıgım halde neden acaba bi çözüm söler misin?????????
ॐOsMaN
Üye
evet şimdi fark ettim bende E: ye girebiliyorsun ama klasöre giremiyorsun çözüm yolumsa şöyle ( yapmak istedigin resmi sadece E: ye taşımalısın aşagıda gösteriyor ben bu sorunu böyle hallettim )
tempestshine
Üye
Vayy Müthiş ya Saol be Kardeşim )
ॐOsMaN
Üye
rica ederim
Amaru Shady
Üye
ali.44
Üye
teşekkürler
Hasiki
Üye
Kardeş teşekkür ederim ama teldeki resimleri ve dosyaları açmıyor. Çincesini kurdum o açıyor bu açmıyor bi proble var galiba.birde bu programları türkçeye ne ile çeviriyon bende meraklıyım ama yapamıyorum.
seyfi48300
Üye
Ya benim 6303i bunu açmıyor ne yapmalıyım
xatunoğlu
Üye
Kardeş 6303i classic için yokmu fotoshop
gora"
Üye
yükleme sırasında hata oluştu diyo çalıştırabilen var mı
ॐOsMaN
Üye
arkadaşlar bende gayet normal çalışıyor birtek sıkıntısı var açacağınız dosyaları E:\ klasörüne koymanız gerekiyor alt klasörlere girmiyor program
ilhami77
Üye
Teşekkürler kardeşim. Benim X3 de açmıyor gibiydi. Resmi E: ye taşıyınca oluyor. Birde X3 kullanıcıları, resmi kalitesine göre bazen geç yüklemesi yanıltmasın. Nokia X3 de çalışıyor.
agit_iibf_
Üye
bu program neden inmiyor,, telim nokia x6,, teşekkürler,,