Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3

ben 3 kere kullandım ilkinde 16 mb sildi
ikincisinde 0
üçüncüsünde 32 mb
hafıza sorunu olanlar kullansın bence

Tepkiler: najanaja

benimde google aramasi silindi ne olacak nasıl düzelecek şimdi soft format attım düzelmedi. Teli tekrar güncellersem düzelir mi

ikiside kurulmuyor telim hekli neden

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ikiside kurulmuyor telim hekli neden

kardeşim öle bi sormuşsun ki hesap sorar gibi şimdi ne gibi bir cvp vermemi bekliyosun ben nerden bilebilirim ki o kadar isnsan kurmuş. ben de sana sorayım benim telde hackli ve ben kurdum ve kullanıyorum neden?

kural02

Üye
Teşekkürler...

benimde google aramasi silindi ne olacak nasıl düzelecek şimdi soft format attım düzelmedi. Teli tekrar güncellersem düzelir mi

en basit çözümün hiç uğraşma tarayıcı anasayfayı google yap olsun bitsin seçenekler anasayfaya tıkladımmı tamamdır yukardaki bu çözümden birazcık daha kolay tabiki ama flashtan başka kalıcı çözümü olmadığından en basiti bu dediğim

iizzz

Üye
Teşekkürler

rnqqe

Üye
teşekkürler

hugu16

Üye
uygulama sağlayıcısı ile görüşün ne demek ya bi çok yüklediğim yada yüklemeye çalıştığım program bunu diyor lütfen yardım

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
uygulama sağlayıcısı ile görüşün ne demek ya bi çok yüklediğim yada yüklemeye çalıştığım program bunu diyor lütfen yardım

telefonun hackli deil sanırım o yüzden veriyor bu hatayı. Unsigned uygulamaları kuman için ya hackleyeceksin yada sertifika alacaksın.

tarxhn

Üye
eyvallah