Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3

xsrknx

Üye
öncelikle tşekkürler
signed kuramayan arkadaşlar siscontents1742 programı ile hacksız telefonuma kurdum çalışıyor.

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle tşekkürler
signed kuramayan arkadaşlar siscontents1742 programı ile hacksız telefonuma kurdum çalışıyor.
bende signed olanı o proyla yapmıştım ama yorumlara bakarsan olmamış nedense anlamadım sende nasıl oldu

yaw signedi lazm ama bulamadık gitti

joe_cenk

Üye
Benim tel 701 ama bende çalışmadı daha doğrusu programı yüklemedi programı yüklemek için basıyorum hiç bişey çıkmıyor

noss_bar

Emekli Yönetici
tek yaptığı mağazayı kaldırmak

kardeş program güzelde yanlız hiç müzik koymadı telefonda(( bütün mp 3 ler uçtu... x 7

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeş program güzelde yanlız hiç müzik koymadı telefonda(( bütün mp 3 ler uçtu... x 7
walla silmemesi lazım ben sürekli kullanıyorum hiç bi önemli dosyayı silmiyor bende, sadece artıklar siliniyor. Sende niye öyle yaptı anlamadım bişey diyemicem.

teşekkürler kardeş ben bu proğramın 1.63 versiyonun kullanıyordum bu paylaşımın ile versiyonu yükselticem ellerine sağlık

ferox80

Üye
güzel paylaşım, teşekkürler

siscontents1742 bu programı google dan bulup indirin program aracılığıyla imzalayın kurun bende oldu.Burda paylaşınca sorun çıkarabilir ama kendi bilgisayarınızda yapınca sıkıntı olmuyor

çok teşekkürler free signer programı ile signed yaptım çalıştı

Certificate error... Yine de sağol.

signed olan çalışmadı unsignedı sertifikalandırdırm çalıştı baya bi temizlik yaptı) sitedeki 4.deneyişimde 1 program kurdum hadi hayırlsı

Unsigned olanı yükledim. Sorunsuz çalıştı.

ibrahimg

Üye
muhteşem sildikten sonra merak ettim ne sildi diye

paylaşım için teşekkür ederim

bu programın signed versiyonunu bana özelden yada buradan atabilecek olan var mı