İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

007wolverine

007wolverine

Üye
Opera mini temasında scriptler entegre edilmediğinden (edilse de opera mini çalıştırmıyor çünkü) daha fazla yükle gibi veya ajax la olması gereken yüklenecek sayfalar/işlemler gerçekleşmeyecektir. Bunun için mobil sürümü kullanabilirsiniz.
Tamam anladim.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Mobilde kullanici adi degisikligi bolumune girip cikan sayfada ingilizce You may no longer change your name. Yaziyor pc de denemedim duzeltilmesi lazim.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobilde kullanici adi degisikligi bolumune girip cikan sayfada ingilizce You may no longer change your name. Yaziyor pc de denemedim duzeltilmesi lazim.
Düzeltildi, 2 hakkı kullananlara başka değiştirme hakkı vermez sistem.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Telefon dikey konumdayken eskiden bildirimler için bi bayrak ve mesajlar için de bi mektup logosu vardı.

Ama şuan logolar yazılara çevrilmiş ve dik konumda sığmadıkları için bildirimler butonuna basamıyorum.

Şuan bu şekilde

Yan yatırınca da böyle

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Telefon dikey konumdayken eskiden bildirimler için bi bayrak ve mesajlar için de bi mektup logosu vardı.

Ama şuan logolar yazılara çevrilmiş ve dik konumda sığmadıkları için bildirimler butonuna basamıyorum.

Şuan bu şekilde

Yan yatırınca da böyle
Aynı Sorun Bende de Var

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye

Şuan bu şekilde

Yan yatırınca da böyle
tapatalk kullanın bence hem hızlı hem kolay

• Beğen
Tepkiler: SeeTake
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Tapatalk Pratik Dediğiniz Gibi.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tapatalk Pratik Dediğiniz Gibi.
Tapatalkı 2012 den beri kullanıyordum
Ama portal ve forum un içinde gezmek biraz zahmetli oluyordu

Bi aralar tapatalkdan girilemez oldu
Bi 2 hafta kadar gitti
Ben de o günden beri tarayıcı üzerinden giriyorum

Bu arada sanırım sorun düzeltildi şuan eskisi gibi mektup ve bayrak geri geldi :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet sorunlar düzeltilmişti, Tapatalk konusunda ise birkaç sorun yaşadığımız doğru evet ancak normalde maxicep tapatalk ta sorun yaşadığınızda tek yapmanız gereken maxicep' i forum listesinden kaldırıp, devamında arama bölümünden aratarak tekrar eklemek. Sorunsuz çalışacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Evet sorunlar düzeltilmişti, Tapatalk konusunda ise birkaç sorun yaşadığımız doğru evet ancak normalde maxicep tapatalk ta sorun yaşadığınızda tek yapmanız gereken maxicep' i forum listesinden kaldırıp, devamında arama bölümünden aratarak tekrar eklemek. Sorunsuz çalışacaktır.

Teşekkürler...

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Nokia 6230i opera mini 4.2 Mobil siteden gayet memmumdum fakat şu günlerde anasayfayı açınca ekranın sağ tarafında boşluk oluyor bir de ana başlıklar arasında arama bölümü çıkıyor . Her hangi bir değişiklik oldu mu ? Olduysa da beğenmedim isterseniz fotoğraf yollarım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mobilde bir reklam çıkıyor ekranıda kaplıyor üstüne üstlük 5 10 dk kapanmıyor birdee bu reklam gına geldi reklamlardan yeter artık

Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Nokia 6230i opera mini 4.2 Mobil siteden gayet memmumdum fakat şu günlerde anasayfayı açınca ekranın sağ tarafında boşluk oluyor bir de ana başlıklar arasında arama bölümü çıkıyor . Her hangi bir değişiklik oldu mu ? Olduysa da beğenmedim isterseniz fotoğraf yollarım
Bendede aynı sorun var Opera Mobile

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera ana sayfa sorunu düzeltilecektir arkadaşlar farkındayım bende bildiriminiz için teşekkürler

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bazen "cevapla" bölümü açılmıyor

---

Ve Üye avatarları da görünmüyor

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera Mini de ana sayfa sorunu düzeltildi ayrıca cevapla bölümünün çıkmaması genel bir problem değiş testlerimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Avatarlara gelirsek, opera mini temasında avatarlar zaten gösterilmeyecek sekilde ayarlandı.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Opera Mini de ana sayfa sorunu düzeltildi ayrıca cevapla bölümünün çıkmaması genel bir problem değiş testlerimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Avatarlara gelirsek, opera mini temasında avatarlar zaten gösterilmeyecek sekilde ayarlandı.
Hocam iPhone Safari'den Giriyorum Şu An ve Avatarlar Görünmüyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Avarlarların yok olması baya sıklaştı
Eskiden cevapla bölümü gidince gidiyordu
Ama şuan rastgele şekilde avatarlar kayboluyor

(Bu arada Chrome dan giriyorum)

Üst Alt