Eklendi.@Ozan hocam General Mobile Rom bölümüne General Mobile 4G 'yi de ekleyebilir misiniz ? 5 rom çıktı başlığına ekleyemedim 2 custom 4 stock.
Rica etsem eklenebilir mi ?
Tapatalk' tan maxicep i silip, forum arama bölümünden tekrar aratarak ekleyin ve yeniden kontrol edin sorun olmamış olmalı.Merhabalar, tapatalk ta alıntı ve beğeni olduğu zaman uyarı geldiğinde, uyarıyı açıyorum, ekrana boş sayfa geliyor ve yükleniyor yazısı kalıyor öyle, tapatalka normal giriş yaptığımda ise maxicep den çıkış yaptığını görüyorum, sürekli tekrarlanıyor bu, diğer sitelerde hiçbir sorun yok, sadece maxicepte var. Lütfen ilgilenirseniz sevinirim
Çok sağolun hocam , teşekkürlerEklendi.

Otomatik Takibi Profilinizden Pasif Edebilirsiniz HocamTapatalk ile yazılan cevaplarda her konuyu abone olarak ekliyor. Diğer siteler de böyle bir durum yok. Normal de abone olunan konu takip etmek amaçlı ama Maxicep de cevap yazılan her konunun abone eklememesi gerekiyor. Umarım düzeltilir.
Surekli baglantidan kopuyorumMobil cihazıyla maxicep.com ve maxicep.com/forum/ gezintilerinde sorun yaşayanlar, hangi mobil cihazı ve hangi tarayıcıyı kullandıklarıyla birlikte, ne sekilde tecrübe edindiklerini ve hangi sorunları olduklarını sadece bu konuda paylaşsınlar.
Mobil sürümü kesinlikle sorunsuz hale getireceğiz, bunun için isteklerinizi, sorunlarınızı ve teknik açıdan tarayıcı ile cihaz bilgilerini bilmemizde yarar olacaktır.
İyi Forumlar
Karşılaştığınız hata nedir? Mümkünse ekran görüntüsüyle...Surekli baglantidan kopuyorum
Suan duzeldi artik kopmuyor telefon s3 mini kullanilan tarayici yandex browserKarşılaştığınız hata nedir? Mümkünse ekran görüntüsüyle...
Telefon ve tarayıcı gibi detayları da verirseniz bakalım.
Bu tip kategorisel konuları, bölüm yöneticileriyle veya mesajlarınıza müdehale eden yöneticiyle çözmeniz daha doğru olacaktır.Windows Phone bölümünde sisteme eleştiri olarak kendi görüşlerimi yazdığım mesajlar birbirini tekrar eden mesaj denilip siliniyo,konunun araştırılmasını rica ediyorum @Ozan