İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Opera tema oylama sistemi düzelcek mı?

Rygebin

Rygebin

Üye
@Ozan hocam General Mobile Rom bölümüne General Mobile 4G 'yi de ekleyebilir misiniz ? 5 rom çıktı başlığına ekleyemedim 2 custom 4 stock.

Rica etsem eklenebilir mi ?

turancen

turancen

Üye
Merhabalar, tapatalk ta alıntı ve beğeni olduğu zaman uyarı geldiğinde, uyarıyı açıyorum, ekrana boş sayfa geliyor ve yükleniyor yazısı kalıyor öyle, tapatalka normal giriş yaptığımda ise maxicep den çıkış yaptığını görüyorum, sürekli tekrarlanıyor bu, diğer sitelerde hiçbir sorun yok, sadece maxicepte var. Lütfen ilgilenirseniz sevinirim

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Merhabalar, tapatalk ta alıntı ve beğeni olduğu zaman uyarı geldiğinde, uyarıyı açıyorum, ekrana boş sayfa geliyor ve yükleniyor yazısı kalıyor öyle, tapatalka normal giriş yaptığımda ise maxicep den çıkış yaptığını görüyorum, sürekli tekrarlanıyor bu, diğer sitelerde hiçbir sorun yok, sadece maxicepte var. Lütfen ilgilenirseniz sevinirim
Tapatalk' tan maxicep i silip, forum arama bölümünden tekrar aratarak ekleyin ve yeniden kontrol edin sorun olmamış olmalı.

Sarangni

Sarangni

Üye
Tapatalk ile yazılan cevaplarda her konuyu abone olarak ekliyor. Diğer siteler de böyle bir durum yok. Normal de abone olunan konu takip etmek amaçlı ama Maxicep de cevap yazılan her konunun abone eklememesi gerekiyor. Umarım düzeltilir.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Mobildeki Reklamlar Çok Kötü...
Resim :

Tapatalk ile yazılan cevaplarda her konuyu abone olarak ekliyor. Diğer siteler de böyle bir durum yok. Normal de abone olunan konu takip etmek amaçlı ama Maxicep de cevap yazılan her konunun abone eklememesi gerekiyor. Umarım düzeltilir.
Otomatik Takibi Profilinizden Pasif Edebilirsiniz Hocam

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yeni reklam safya düzenini baya bozuyor mobil için düzeltilmesi lazım

007wolverine

007wolverine

Üye

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Az önce bazı güncellemeler gerçekleştirdim, o ara bu hataya denk gelmiş olmalısınız. Şu an düzeldi.

007wolverine

007wolverine

Üye
Tamam.

Watermelons

Üye
Mobil cihazıyla maxicep.com ve maxicep.com/forum/ gezintilerinde sorun yaşayanlar, hangi mobil cihazı ve hangi tarayıcıyı kullandıklarıyla birlikte, ne sekilde tecrübe edindiklerini ve hangi sorunları olduklarını sadece bu konuda paylaşsınlar.

Mobil sürümü kesinlikle sorunsuz hale getireceğiz, bunun için isteklerinizi, sorunlarınızı ve teknik açıdan tarayıcı ile cihaz bilgilerini bilmemizde yarar olacaktır.

İyi Forumlar
Surekli baglantidan kopuyorum

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Watermelons

Watermelons

Üye
Karşılaştığınız hata nedir? Mümkünse ekran görüntüsüyle...

Telefon ve tarayıcı gibi detayları da verirseniz bakalım.
Suan duzeldi artik kopmuyor telefon s3 mini kullanilan tarayici yandex browser

• Beğen
Tepkiler: Ozan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Windows Phone bölümünde sisteme eleştiri olarak kendi görüşlerimi yazdığım mesajlar birbirini tekrar eden mesaj denilip siliniyo,konunun araştırılmasını rica ediyorum @Ozan

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Cihaz Lumia 1520
Tarayıcı IE

@Ozan abi yukarıda belirttiğim cihaz/tarayıcıyla Forumdaki Yeni Mesajlar kısmına tıkladım hem Mobil hem de Opera sürümünde alttaki hatayı alıyorum.
İlgilenir misin ?

MaxiCep.Com - Hata
.

The controller XenForo_ControllerPublic_Thread does not define an action called FindNewThreads.
Şimdi tekrar bakayım dedim de, sorun düzelmiş. Hata vermedi..

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Windows Phone bölümünde sisteme eleştiri olarak kendi görüşlerimi yazdığım mesajlar birbirini tekrar eden mesaj denilip siliniyo,konunun araştırılmasını rica ediyorum @Ozan
Bu tip kategorisel konuları, bölüm yöneticileriyle veya mesajlarınıza müdehale eden yöneticiyle çözmeniz daha doğru olacaktır.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
@Ozan abii :)))
Konuşmada iken Profilime tıkladım bu kısım gözüme takıldı da, bildireyim istedim :blush:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Profil bilgi popup ını kapatınca düzeliyor değil mi ?

Üst Alt