Göüntüler açık mı belki kapanmış olabilirOpera classicte -her temada- resimler görünmüyor.

Açık tabiki de. Her sitede resim görünüyor. Sadece maxicepte görünmüyor.Göüntüler açık mı belki kapanmış olabilir![]()
Bende operadab giriyorum çalışıyorOpera mini temasında Yeni Mesajlar kısayolu çalışmıyor...
Ben operadan giriyorum resimler sorunsuz açılıyor sadece profil resimleri görünmüyor onu görmek için profile girmen gerekiyorAçık tabiki de. Her sitede resim görünüyor. Sadece maxicepte görünmüyor.
Opera classic JavaScript destekli olduğu için daha kaliteli. Tapatalk paketi sömürüyor.Opera mini kullan?
Yada androiddeysen tapatalk kullan ben kullanıyorum bayaa güzel
Bu sorunun konu ile alakası yoktursite yönetimi merak ettim bu 2.5 milyon üyemizin ne kadarı 1 ay içerinde online oluyo? yoksa insanlar forumda etiketli programları sırf indirmek için mi üye oluyolar?
merak ettim mazur görün
fakat böyle bir istatistiğe gerek yok isteyen istediği gibi kurallara uyarak davranabilir 
konu aa yanlış konuya yazmışımBu sorunun konu ile alakası yokturfakat böyle bir istatistiğe gerek yok isteyen istediği gibi kurallara uyarak davranabilir
![]()

Opera Mini nin Javascript desteği olmadığından dolayı basınca bir işlem olmuyor.Mobilde opera mini sürümünde haber kaynagı'nı seçtiğimde daha fazla göster'e tıklıyorum ama yine aynı sayfayı açıyor.
Tarayıcıdan gidiyorum fark eder mi?Opera Mini nin Javascript desteği olmadığından dolayı basınca bir işlem olmuyor.
Temadan o özellik çıkarılmış, en doğru bilgiyi yine @Ozan verecektir.Tarayıcıdan gidiyorum fark eder mi?
Opera mini temasında scriptler entegre edilmediğinden (edilse de opera mini çalıştırmıyor çünkü) daha fazla yükle gibi veya ajax la olması gereken yüklenecek sayfalar/işlemler gerçekleşmeyecektir. Bunun için mobil sürümü kullanabilirsiniz.Tarayıcıdan gidiyorum fark eder mi?