İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben zamaninda cok dedim yeni sekme acan reklam koymayin , sayfanin ustune gelen reklam koymayin falan dinleyen yok. Adblock kullan.

H0lligan

Üye
Samsung galaxy s3 i9300 da stock tarayici da sorun yasaniyor (stock base li custom romlarda bulunna stock samsung tarayicisinda da ayni sey gecerli) bi alinti yapiyorum yazmaya basliyorum ve birden yazmakda oldugum yer yukari gidiyor ve ALINTI YAPDIGIM mesaj a yazmaya basliyorum yani benim yazdigim a devam edemiyorum birden yukari daki alintiyi editliyor kendi kendine oluyor bikac kez de olmadi hergun yasiyorum bu sorunu bazen bu sorun yuzunden yazip sonra alinti yapiyorum.

mürteza16

mürteza16

Üye
Opera classicte -her temada- resimler görünmüyor.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Opera mini 4.5 Nokia 6230i profilden açtığım konuları görmek istiyorum fakat aradığınız bulunamadı diye hata alıyorum önceden böyle bir sorun yoktu

fnldstntn

Üye
Opera mini temasında Yeni Mesajlar kısayolu çalışmıyor...

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Bende sorunsuz calisiyor acaba sizdemi hata var

mürteza16

mürteza16

Üye
Opera miniden bahsetmiyorum. Opera classicten bahsediyorum.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
Opera mini kullan?
Yada androiddeysen tapatalk kullan ben kullanıyorum bayaa güzel

exp_l0it

exp_l0it

Üye
site yönetimi merak ettim bu 2.5 milyon üyemizin ne kadarı 1 ay içerinde online oluyo? yoksa insanlar forumda etiketli programları sırf indirmek için mi üye oluyolar?
merak ettim mazur görün

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
site yönetimi merak ettim bu 2.5 milyon üyemizin ne kadarı 1 ay içerinde online oluyo? yoksa insanlar forumda etiketli programları sırf indirmek için mi üye oluyolar?
merak ettim mazur görün
Bu sorunun konu ile alakası yoktur :) fakat böyle bir istatistiğe gerek yok isteyen istediği gibi kurallara uyarak davranabilir :)

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
exp_l0it

exp_l0it

Üye
007wolverine

007wolverine

Üye
Mobilde opera mini sürümünde haber kaynagı'nı seçtiğimde daha fazla göster'e tıklıyorum ama yine aynı sayfayı açıyor.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Mobilde opera mini sürümünde haber kaynagı'nı seçtiğimde daha fazla göster'e tıklıyorum ama yine aynı sayfayı açıyor.
Opera Mini nin Javascript desteği olmadığından dolayı basınca bir işlem olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tarayıcıdan gidiyorum fark eder mi?
Opera mini temasında scriptler entegre edilmediğinden (edilse de opera mini çalıştırmıyor çünkü) daha fazla yükle gibi veya ajax la olması gereken yüklenecek sayfalar/işlemler gerçekleşmeyecektir. Bunun için mobil sürümü kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Üst Alt