İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avatar kaybolma sorunları için tekrar dener misiniz arkadaşlar ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Hala arada oluyor

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Evet Oluyor Hocam...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Son 5-6 saattir hiç bir sorun yok :oke:

mürteza16

mürteza16

Üye
Kapak fotoğrafı görünmüyor.

kanat_58

kanat_58

Üye
bende bu ikisi var biri mesaj yazdıktan sonra çıkıyor ötekide mobil sürümde iken ekranın yukarısı boş görünüyor masa üstü veya opera sürüm de öyle bir sıkıntı yok neden acaba ilgi ve alakanız için teşekkür ederim iyi forumlar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tekrar kontrol ederseniz sevinirim birkaç farklı ayarlama yapıldı.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Avatar sorunu son 2-3 gündür hiç başıma gelmedi ama
Kapak fotoğrafı hala görünmüyor

kanat_58

kanat_58

Üye
Aynı yine devam ediyor pek sorun teşkil etmiyor benim için ama arkadaşlara sorun olabilir
cevap yazmada sıkıntı yok şuan için

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Aynı yine devam ediyor pek sorun teşkil etmiyor benim için ama arkadaşlara sorun olabilir
cevap yazmada sıkıntı yok şuan için
Avatarların görünmediği durumlarda bilgisayar mı yoksa cep telefonundan mı giriyorsunuz? Ve gsm hattınız veya pc ise internet bağlantı firmanız gibi detaylar verir misiniz çünkü bende hiçbir sorun yok testlerimde de sorun göremiyorum bölgesel veya sistemsel bir sorun oldugu açık.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Şu aralar çok fazla reklam görüyoruz mobilde

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Avatarların görünmediği durumlarda bilgisayar mı yoksa cep telefonundan mı giriyorsunuz? Ve gsm hattınız veya pc ise internet bağlantı firmanız gibi detaylar verir misiniz çünkü bende hiçbir sorun yok testlerimde de sorun göremiyorum bölgesel veya sistemsel bir sorun oldugu açık.
Avatarları görünmediği zamanlarda
Mobilden giriyordum
Ama bazen wifi bazen 3g

Şuan hiç bir sorun yok

Sorun bu şekilde görünüyor
Telefonun tarayıcısından "Masaüstü site" görünümüne geçince hiç bir sorun yokken mobil site yapısında fotodaki gibi Bi sorun var.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Farklı üyelerden farklı bildirimler de almamız gerekiyor şikayetle ilgili olarak elimizde net doneler olması için.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Sorunlar bol daha önce dile çok getirilmiş olabilir ama ben kısa bir özetleyeyim;
1-)Konulara resim ekleme sorunu.
2-)Linkler verildiğinde siteden çıkma izninin istenmesi(Zaten tarayıcıda sürekli ekrar yenileniyor nereye tıkladığını bilemiyorsun.
3-)Tüm sürümler opera mini sürümü gibi olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

kanat_58

kanat_58

Üye
vodafone kullanıyorum ve hattımın netinden giriyorum genelde şimdi geldi aklıma Chrome modlu ondan olabilir reklam engelli olanı kullanıyorum ayrıca telefonumda reklam engelleyici programda var buda engel olabilir belki sorunum bunlardan kaynaklı sanırım başka tarayıcıda deneyip sorun olursa açıklama yaparım teşşekkür edrim zaman ayırdığınız için
üç tane tarayıcı ve evdeki kullandığım ttnet modemden bağlandım yine aynı durum
reklam engelleyen uygulamalarıda kaldırdım masaüstü ve opera sürümde sıkıntı olmuyor mobilde var sadece

yaren_70

Üye
Slm arkadaşlar maxicep uygulamasını kullanıyorum.bu uygulamadan kesinlikle dosya indiremiyorum.neden indiremiyorum? Normal tarayıcıdan siteye girip indiriyorum.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
@Ozan hocam yeni konu acicaktim ama burayi gorunce buraya yaziyim dedim mobilde ve PC de Chrome da mesaj yazdiktan sonra sayfa donuyor ve yenilenmiyor ustteki siyah alanda loading cubuklari surekli hareket ediyor ama sayfa yenilenmiyor ancak F5 yapinca mesaj gidiyor

Bir digeri mobil icin ;

Su sag alttaki ust alt cubuklarinin ustune sagina soluna falan forum ana sayfasi icin bi kisa yol konsa mobil gezinti icin cok pratik olur hocam. iyi calismalar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Konu puanlama yeri
Mobilde yeri değiştirilmeli

Tam ilk safya gitmek için "önceki" butonuna basacağım yanlışlıkla 1 ya da 2 yıldız verebiliyorum
Ve puanlamayı değiştiremiyorum
Buna bi çözüm bulursak

• Beğen
Tepkiler: ghstr
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Bence MaxiCep Uygulaması Bütün İşletim Sistemlerinde Olmalı. Yöneticilerimiz Bu Konuda Çalıştıklarını Söylüyorlar Ama Bakalım...

• Beğen
Tepkiler: ghstr

Üst Alt