Ozan
Admin
Bir sorun yok ama kaymanın ekran görüntüsünü atar mısınız ?Ozan abi ben samsung tarayıcıdan giriyorum fakat senin o Mobil versyona güzellik katan facebook kısmı gibi yerde dünya ve mesaj İkonları kayıyor. Bu sorun çözülmez mi???![]()
Bir sorun yok ama kaymanın ekran görüntüsünü atar mısınız ?Ozan abi ben samsung tarayıcıdan giriyorum fakat senin o Mobil versyona güzellik katan facebook kısmı gibi yerde dünya ve mesaj İkonları kayıyor. Bu sorun çözülmez mi???![]()
Evet suan sorunsuzArkadaşlar şu an Android ve Meego tarayıcılar dahil hepsinde eğer cihazınız mobil ise mobil temayı açıyor olmalı kontrollerinizi yapar mısınız ? İstediginiz zaman da gerek menüden gerek sayfanın en altından Masaüstü Sürüm linkine tıkladıgınızda, masaüstü temaya geçiyor olmalısınız.
Evet sorun yokArkadaşlar şu an Android ve Meego tarayıcılar dahil hepsinde eğer cihazınız mobil ise mobil temayı açıyor olmalı kontrollerinizi yapar mısınız ? İstediginiz zaman da gerek menüden gerek sayfanın en altından Masaüstü Sürüm linkine tıkladıgınızda, masaüstü temaya geçiyor olmalısınız.

Bir de @asigsasi test ve denemelerde bulunsun![]()

symbian da sorun yok @Ozan şikayet takibi ne zaman gelecekBir de @asigsasi test ve denemelerde bulunsun![]()

sikayet takibi sadece mobile ozel bir konu degil daha once de belirtmistim tamamen kendi basina sikayet sistemine ek bir sistem. Ve yaptigimizda masaustunde de olacak mobilde de
O hata düzelmişti sankiTelefondayken Mobil Görünüme Geçtiğimde Üye Rütbeleri Gözükmüyor , birde İkisi Otomatiğe Alınsa Yani Ben PC Deyken Pc Sürümünü Kullanıyorum , Mobildeyken Mobil Sürüm Fakat Bilgisayarda Bilgisayar Görünümünü Açınca Telefonada Kaydediyor ve mobil görnümü seçiyorum bu sefer PC Ye Geçince Mobil Gözüküyor. Yani Teldeyken Mobil Sürümü , PC Deyken PC Sürümü Gözükse Güzel Olur Bence![]()

Valla Daha Dün Böleydi Bugün Bakmaya Fırsatım Olmadı.O hata düzelmişti sanki![]()
Deneyeyim biValla Daha Dün Böleydi Bugün Bakmaya Fırsatım Olmadı.

Mobil tema çok hızlı bende.Bence Şuan Çok İyi Ama Mobil Hala Çok Yavaş.
mobilde tarayıcıdan girceğiize tapatalk'tan girinMobil tema çok hızlı bende.
bölece yavaş olmaz 
Yavaş değil hızlı diyorum zaten.mobilde tarayıcıdan girceğiize tapatalk'tan girinbölece yavaş olmaz
![]()
yavaş diyenler böle yapsın anlamında söledimYavaş değil hızlı diyorum zaten.