İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
olabilir. sadece eçenek eklenecek isteyen istediği görünümle girecek mobilde. hız isteyen az görselli eski olanı pratiklik isteyen yernisini kullanacak.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Böyle bir şey imkansız gibi bir şey :hmmm
Cevabı adminler verecektir :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Telefondan mobil görünüme geçtiğimde bilgisayardan girdiğimde de mobil görünümde kalıyor bunun otomatik olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Bunu yakın zamanda gerçekleştireceğiz

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve OttomaN TigeR
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: GDDR5
0MG90

0MG90

Üye
Konuyu açan kişinin ismi gözükecek mi?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
@Ozan
Resimdeki gibi mesajı 4 kişi beğenmiş ama bana gelen bildirimde sadece 2 kişi :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
mehmettech

mehmettech

Üye
Merhaba, bugün yeni bir sorum fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 125 - MaxiCep

2adet yorumumdada bu hata olmuş.Hatta bazen tek konu aciyorum, ama konu açılmamış gibi sayfayi yeniliyorum 1 yerine 2 adet konu açılmış oluyo ne yapabiliriz ?

ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustuMerhaba, bugün yeni bir sorun fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)

2adet yorumumdada bu hata olmuş.Hatta bazen tek konu aciyorum, ama konu açılmamış gibi sayfayi yeniliyorum 1 yerine 2 adet konu açılmış oluyo ne yapabiliriz ?

ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
ona benzer şekilde ikinci mesaj gelmiş arkadaşta :haha:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Merhaba, bugün yeni bir sorum fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)

ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustuMerhaba, bugün yeni bir sorun fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)

ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustu
evet aynı sorun var :oke:

mehmettech

mehmettech

Üye
Bakın yine oldu :(

mehmettech

mehmettech

Üye
Yardım edilecek kişiler konuya bekleniyor.Bu hatadan çok sıkıldım :(

0MG90

0MG90

Üye
Tapatalk çok kasıyor, bir mesaj-konu yerine birden çok atılıyor-açılıyor?

mehmettech

mehmettech

Üye

Çoğu zamanda bu hatayıda alıyorum , ama sonuç değişmiyo. bu 2 hatayi düzeltilebilecek birisi
Tapatalk çok kasıyor, bir mesaj-konu yerine birden çok atılıyor-açılıyor?
Tapatalk kullanmıyorum :(

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Çoğu zamanda bu hatayıda alıyorum , ama sonuç değişmiyo. bu 2 hatayi düzeltilebilecek birisi
Tapatalk kullanmıyorum :(
@Ozan geldiğin de bakacaktır :oke:

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sorun(lar) düzeltildi arkadaşlar, teknik bir sorun oluşmuş

• Beğen
Tepkiler: mehmettech, 0MG90, asigsasi ve 1 kişi daha
teknolojibaronu