İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
Mobil site oturmuş @Ozan a teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
Mobilin biraz daha kullanışlı olması için mobildeki yan taraf var hani , orayı facebook gibi elimizi sağa kaydırarak açılabilir bence kullanışlı olur böle biraz kullanışsız :)

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
Mobilin biraz daha kullanışlı olması için mobildeki yan taraf var hani , orayı facebook gibi elimizi sağa kaydırarak açılabilir bence kullanışlı olur böle biraz kullanışsız :)
Doğru söylüyorsun. :oke:

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Birde ikisi ayrı olmalı birini kaydırınca diğeri kaymasın aynı kalsın yani yan tarafla forum yeri ayrı kaysın :)

0MG90

0MG90

Üye
Uygulama mı nasıl açılacak öyle? Mobil site böyle daha iyi daha sonra kasmaya başlar.

NEXUS

NEXUS

Üye
Kasmaz uygulama değil mobil sitesi hem çok daha güzel olur böle kullanışsız hem bişey degişmicek sadece elinizi sağa kaydırınca orası açılacak :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Websitesinde, eli sağa kaydırarak açılan menü oluşturmak mümkün değil bu dediginiz sadece uygulamalarda gerçekleşmektedir. Facebook un bile mobil sitesine bakarsanız, menü butonuna basmadan menü gelmez, kaydırma tekniği kullanılamaz çünkü birçok telefonda zaten ekranı soldan sağa kaydırmak, "geri" tuşu vazifesi görüyor :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR, OttomaN TigeR, 0MG90 ve 1 kişi daha
mehmettech

mehmettech

Üye

bu hata yüzünde konu açamıyorum

bide bildirim geliyor bildirim işaretine tikliyorum açılmıyo ?O resimdeki hata sürekli oluyor, kasaptamda değişmiyor

NEXUS

NEXUS

Üye

bu hata yüzünde konu açamıyorum

bide bildirim geliyor bildirim işaretine tikliyorum açılmıyo ?O resimdeki hata sürekli oluyor, kasaptamda değişmiyor
Konu ön ekinin üstüne tıkla ve seç birşey yoksa olmaz

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Aldığınız hata, bulunduğunuz bölümde konu açarken zorunlu Konu Ön Eki seçmeniz gerektiğindendir. Ancak İngilizce kalmış tabi onu düzenledim şu an. Oradaki hatanın doğrusu şu an : "Konu başlığından önce ÖN EK seçmelisiniz."

Hemen başlıgı yazdıgınız alanın bir üstünde/yanında görülüyor.

NEXUS

NEXUS

Üye
Mobil sitede bazen bildirim ve mesajları tıkladığımda arka plan açık kalıyor

Biraz kötü gösteriyor birde mobil site çok kasmaya başladı diğerlerinde sorun yok :)

mehmettech

mehmettech

Üye
Yok onu bende biliyorumda, konu ön ekleri geliyor, tıklıyorum ancak seçilmiyor yani tıklayınca konu ön eki alanı boş oluyo, seçilsede konuyu aç dedigimde yine bu hata geliyor, ?Ve"konu eki seçme hatası" sıkça devam ediyor.

bildirim için söyledigim hata çok sık olmasada oluyo arada sırada

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tarayıcı nedir kullandığınız? Telefonun kendi tarayıcısı ve varsa alternatif bir tarayıcıda dener misiniz ? Telefon samsung corby 2 sanırım.

Sorunu net olarak anlarsak tespit ederiz ancak normalde bir sorun görünmüyor seçimlerde vs.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil sitede bazen bildirim ve mesajları tıkladığımda arka plan açık kalıyor

Biraz kötü gösteriyor birde mobil site çok kasmaya başladı diğerlerinde sorun yok :)
Bağlantınızla alakalı olmasın çok kasmaya başlama olayı her sayfada genel bir ağırlık mı ? Ben sorun göremedim çeşitli denemelerimde

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Bağlantınızla alakalı olmasın çok kasmaya başlama olayı her sayfada genel bir ağırlık mı ? Ben sorun göremedim çeşitli denemelerimde
Opera mini ve maxthon'da kasma olmuyor.

mehmettech

mehmettech

Üye
Opera mini kullanıyorum

NEXUS

NEXUS

Üye
Sorunu çözdüm telefonun kendi tarayıcısı chrome'u güncellemesini kaldırıp tekrar güncelledim düzeldi :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Mobil sürüm de mesaj düzenleme butonu yok normal mi? :hmmm

mehmettech

mehmettech

Üye
Araçlar>düzenle @ihtiyar007

• Beğen

Üst Alt