İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ozan abi ben samsung tarayıcıdan giriyorum fakat senin o Mobil versyona güzellik katan facebook kısmı gibi yerde dünya ve mesaj İkonları kayıyor. Bu sorun çözülmez mi??? :)
Bir sorun yok ama kaymanın ekran görüntüsünü atar mısınız ?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu an Android ve Meego tarayıcılar dahil hepsinde eğer cihazınız mobil ise mobil temayı açıyor olmalı kontrollerinizi yapar mısınız ? İstediginiz zaman da gerek menüden gerek sayfanın en altından Masaüstü Sürüm linkine tıkladıgınızda, masaüstü temaya geçiyor olmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, asigsasi, .caner. ve 1 kişi daha
Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar şu an Android ve Meego tarayıcılar dahil hepsinde eğer cihazınız mobil ise mobil temayı açıyor olmalı kontrollerinizi yapar mısınız ? İstediginiz zaman da gerek menüden gerek sayfanın en altından Masaüstü Sürüm linkine tıkladıgınızda, masaüstü temaya geçiyor olmalısınız.
Evet suan sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Evet sorun yok :oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bir de @asigsasi test ve denemelerde bulunsun :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bunu hallettik ya tamam gerisine bakicaz :) sikayet takibi sadece mobile ozel bir konu degil daha once de belirtmistim tamamen kendi basina sikayet sistemine ek bir sistem. Ve yaptigimizda masaustunde de olacak mobilde de

Bizim icin mobilde su an şu önemli: desktop sitede olup da mobil sitede olmayan, ama olmasi gereken yada istediginiz eksikler neler ? Su an hersey var çünkü

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve 0MG90
NEXUS

NEXUS

Üye
Telefondayken Mobil Görünüme Geçtiğimde Üye Rütbeleri Gözükmüyor , birde İkisi Otomatiğe Alınsa Yani Ben PC Deyken Pc Sürümünü Kullanıyorum , Mobildeyken Mobil Sürüm Fakat Bilgisayarda Bilgisayar Görünümünü Açınca Telefonada Kaydediyor ve mobil görnümü seçiyorum bu sefer PC Ye Geçince Mobil Gözüküyor. Yani Teldeyken Mobil Sürümü , PC Deyken PC Sürümü Gözükse Güzel Olur Bence :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Telefondayken Mobil Görünüme Geçtiğimde Üye Rütbeleri Gözükmüyor , birde İkisi Otomatiğe Alınsa Yani Ben PC Deyken Pc Sürümünü Kullanıyorum , Mobildeyken Mobil Sürüm Fakat Bilgisayarda Bilgisayar Görünümünü Açınca Telefonada Kaydediyor ve mobil görnümü seçiyorum bu sefer PC Ye Geçince Mobil Gözüküyor. Yani Teldeyken Mobil Sürümü , PC Deyken PC Sürümü Gözükse Güzel Olur Bence :)
O hata düzelmişti sanki :hmmm

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
benim istediğim bi konuya girmeden önce o konuya kaç mesaj atıldığı :)

0MG90

0MG90

Üye
Mobil temada editör nerede?Cevaba resim ekleyecegim ama yok.

sata3

sata3

Üye
Bence Şuan Çok İyi Ama Mobil Hala Çok Yavaş.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
symbianda tapatalk varmı nasıl birşey

Üst Alt