Tema ile ilgili yapılabilecek değişiklikleri ve taleplerinizi @Eaglebunker nickli arkadaşımız da benimle birlikte ilgilenecektir ve düzenlemeleri yaparak destek verebilecektir. Bilginize
Görüş ve önerilerinizi takip etmekteyiz, yavaş yavaş düzenlemeler devam edecek, bu ilk hali.
Çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Sizlerin daha kolay ve hoş bir şekilde Mobile sürüm kullanabilmeniz için uğraşıyoruz. Belirttiğiniz eksikleri de not edip halletmeye çalışıp burada yeniden bilgilendirme yapacağız. Beğenen üyeler adına da çok sevindik. Teşekkür ederiz.
Gerçekten hoş ve kullanışlı bir tema olmuş, ellerinize sağlık. Şimdilik sabit, yönlendirilmiş ve kapalı konuların diğer konulardan ayırt edilememesi dışında öyle aman aman bir eksik yok bence, birde izlenen forumlar ve konuların da bildirimler paneline eklenmesi iyi olur.
Mesajlarınızın olduğu yani şu anki bölüme ince bir ayar çekeceğiz. Hatta tumblr havası bile verebiliriz. Hani çok daha iyi anlaşılsın ve hoş görünsün diye. Hepsi olacak sevgili üyeler sabırrr ))
@.TremmerT. eh başladık bakalım sizlere layıkı ile hizmet vermek için başladık..
çok güzel olmuş beğendim ama konularda son yazılan mesajları kimin yazdığı ve hangi tarihte ne zaman yazdığı yok gözüme çarpan başka eksik yok güzel olmuş
En üstteki bildirim ve mesajlar barı bence çok koyu olmuş..Birde biraz renk olsa daha iyi olacak ana sayfadaki konular ve alt konular birleşik gibi olmuş ya da bana öyle geliyor
forum ayarları
Şikayet takipi
Açtığımız konular ve konu sayısı
Bunları eklemek istiyorum birde.Aklıma geldikçe yazarım.Kolay gelsin.Tekrardan elinize sağlık