Aybin.Kilic
Üye
Wp8 Lumia 520 İnternet E:
Siteden girersem atıyor hemen bende uygulamayı indirdim zor oluyor bu ama hemen ilgilenin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İnternet Explorer ayarlara girip geçmişi silin. Sorun devam ederse alternatif bir browser kullanın (Nokia Express , kasper sky browser gibi)
Mobilde maxicep logosuna tıklandığında blog yerine forum anasayfasına yönlendirmesi daha uygun olur diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.
blog değil orasıportal
Opera Minide Mobile sürüme geçemiyorum.Masaüstü sitede smileyler görünmüyor.Opera mini sürümde avatarlar görünmüyor.Reklam sıkıntım yok.Bir de önerim var:Masaüstü sürümdeki Cevaplanmamış Konular kısayolu opera minide sol tarafta bulunsa pratik olmaz mı?Genelde yardım konuları cevapsız kalıyor da
İyi akşamlar ve kolay gelsin.Not: yukarıdaki durumlar sadece ooera minide geçerli
opera minide oper mini sürümünden mobil sürüme geçilmiyor bendede ölegeçiş yapamaman tarayıcının sorunu, çerezleri, geçmişi sil, opera mini sürüm de zaten avatar gösterilmiyor
opera minide oper mini sürümünden mobil sürüme geçilmiyor bendede öle
evet öle zaten de ''geçiş yapamaman tarayıcının sorunu, çerezleri, geçmişi sil'' böyle birşey yazmışsın ya onun için öle yazdımopera mini de mobile sürüm zaten opera sürümü
masaüstü sürüm aklıma geldievet öle zaten de ''geçiş yapamaman tarayıcının sorunu, çerezleri, geçmişi sil'' böyle birşey yazmışsın ya onun için öle yazdım
nedeni?masaüstü sürüm aklıma geldibunu yazmanda garip ya neyse.
opera minide oper mini sürümünden mobil sürüme geçilmiyor bendede öle
Arkadaşlar, Opera Mini tarayıcıda herşeyi sıfırladıysanız ve kesinlikle sıfır ise tarayıcınız, maxicep direkt opera mini temasından giriş yapacaktır telefonunuzda. Ancak isterseniz en alttaki Mobile Sürüm ve Masaüstü Sürüm linklerinden diğer görünümlere istediginiz gibi geçebilirsiniz !Opera Minide Mobile sürüme geçemiyorum.Masaüstü sitede smileyler görünmüyor.Opera mini sürümde avatarlar görünmüyor.Reklam sıkıntım yok.Bir de önerim var:Masaüstü sürümdeki Cevaplanmamış Konular kısayolu opera minide sol tarafta bulunsa pratik olmaz mı?Genelde yardım konuları cevapsız kalıyor da
İyi akşamlar ve kolay gelsin.Not: yukarıdaki durumlar sadece ooera minide geçerli
Teşekkürler hocam şuan site tam istediğim gibi gezinmekten zevk alıyorumArkadaşlar, Opera Mini tarayıcıda herşeyi sıfırladıysanız ve kesinlikle sıfır ise tarayıcınız, maxicep direkt opera mini temasından giriş yapacaktır telefonunuzda. Ancak isterseniz en alttaki Mobile Sürüm ve Masaüstü Sürüm linklerinden diğer görünümlere istediginiz gibi geçebilirsiniz !
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Emülatörle ve telefonum üzerinde yaptıgım tüm testlerde, sorunsuz gecis yapılabildigini gördüm
Kesinlikle katılıyorum.bir mesajı beğenince başka sayfaya yönlendirmese üzerine tıklayınca beğensek çok süper olur aynı şekilde konu takibini bırakma v.s. içinde yapılsa.
küçük ama can sıkıcı bi durum diye düşünüyorumKesinlikle katılıyorum.
Zaman kaybı oluyor.
O tarayicidan kaynaklaniyor. Ben normal mobil siteyi kullaniyorum begenince sayfa degistirmiyor. Opera mini kullaniyorsaniz o tarayicidan kaynakli.bir mesajı beğenince başka sayfaya yönlendirmese üzerine tıklayınca beğensek çok süper olur aynı şekilde konu takibini bırakma v.s. içinde yapılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?