Bilişim Profesörü Üye phasan' Alıntı: Ben mobil den mormal temaya gecemiyorum Genişletmek için tıkla ... Yalnız değilsin dostum, kimse geçemiyor Bu arada tema mükemmel olmuş, şu ana kadar en uygun tema bu oldu bence
phasan' Alıntı: Ben mobil den mormal temaya gecemiyorum Genişletmek için tıkla ... Yalnız değilsin dostum, kimse geçemiyor Bu arada tema mükemmel olmuş, şu ana kadar en uygun tema bu oldu bence
Uhops Üye Turuncu butonlar süper gözüküyor. Tek şey araçlar paneli açılmıyor bazen şikayet etmesi zor oluyor.
0MG90 Üye Yeni mobil temadan masaüstü sürümüne geçemiyorum? Tıklıyorum masaüstüne geç e ama olmuyor? iPad Chrome tarayıcısından.
Yeni mobil temadan masaüstü sürümüne geçemiyorum? Tıklıyorum masaüstüne geç e ama olmuyor? iPad Chrome tarayıcısından.
KinG Tornado Üye phasan' Alıntı: Bu temada gorsel sifir Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bu Ne Böyle
yaren_dede Üye Tarayiciyi pc olarak gosterince geçiş yaptı Ama telefondan zorunlu kullanim olmasi kotu olmus
0MG90 Üye Evet ben tabletten masaüstü sürüme geçemiyorum. Yeni mobil temada kalıyor her tıkladığımda.
yaren_dede Üye 0MG90' Alıntı: Evet ben tabletten masaüstü sürüme geçemiyorum. Yeni mobil temada kalıyor her tıkladığımda. Genişletmek için tıkla ... Tarayici ayarlarinda farkli cihaz göster seçeneği varsa pc olarak göster
0MG90' Alıntı: Evet ben tabletten masaüstü sürüme geçemiyorum. Yeni mobil temada kalıyor her tıkladığımda. Genişletmek için tıkla ... Tarayici ayarlarinda farkli cihaz göster seçeneği varsa pc olarak göster
asigsasi Üye ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı
ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı Genişletmek için tıkla ... O kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda
asigsasi' Alıntı: ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı Genişletmek için tıkla ... O kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda
0MG90 Üye yaren_dede' Alıntı: Tarayici ayarlarinda farkli cihaz göster seçeneği varsa pc olarak göster Genişletmek için tıkla ... Onu bulamadım Chrome da ama içerikleri temizledim önbellek vb. masaüstü geç dedim geçti suan
yaren_dede' Alıntı: Tarayici ayarlarinda farkli cihaz göster seçeneği varsa pc olarak göster Genişletmek için tıkla ... Onu bulamadım Chrome da ama içerikleri temizledim önbellek vb. masaüstü geç dedim geçti suan
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: O kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda Genişletmek için tıkla ... bir verip 2 geri almak olmaz bu temayı zorunlu yapmak normal sitenin daha çok ilgi gördüğünü bize anlatmanın en güzel örneği oldu
yaren_dede' Alıntı: O kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda Genişletmek için tıkla ... bir verip 2 geri almak olmaz bu temayı zorunlu yapmak normal sitenin daha çok ilgi gördüğünü bize anlatmanın en güzel örneği oldu
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: bir verip 2 geri almak olmaz bu temayı zorunlu yapmak normal sitenin daha çok ilgi gördüğünü bize anlatmanın en güzel örneği oldu Genişletmek için tıkla ... Normal tema iyide sizin tarayicilar sorunlu
asigsasi' Alıntı: bir verip 2 geri almak olmaz bu temayı zorunlu yapmak normal sitenin daha çok ilgi gördüğünü bize anlatmanın en güzel örneği oldu Genişletmek için tıkla ... Normal tema iyide sizin tarayicilar sorunlu
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: Normal tema iyide sizin tarayicilar sorunlu Genişletmek için tıkla ... dostum son yapılan rötuşlarla normal site iyiydi mobile light da iyi fakat çok eksiği var ve zorunlu olması can sıkıcı bi durum
yaren_dede' Alıntı: Normal tema iyide sizin tarayicilar sorunlu Genişletmek için tıkla ... dostum son yapılan rötuşlarla normal site iyiydi mobile light da iyi fakat çok eksiği var ve zorunlu olması can sıkıcı bi durum
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: dostum son yapılan rötuşlarla normal site iyiydi mobile light da iyi fakat çok eksiği var ve zorunlu olması can sıkıcı bi durum Genişletmek için tıkla ... Hazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi
asigsasi' Alıntı: dostum son yapılan rötuşlarla normal site iyiydi mobile light da iyi fakat çok eksiği var ve zorunlu olması can sıkıcı bi durum Genişletmek için tıkla ... Hazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: Hazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi Genişletmek için tıkla ... eksiklerini yazdıkça komple zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor ben daha eksikleri yazmıyorum
yaren_dede' Alıntı: Hazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi Genişletmek için tıkla ... eksiklerini yazdıkça komple zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor ben daha eksikleri yazmıyorum
0MG90 Üye Benim telefonumun ekranı küçük olduğundan bildirimlere tıkladığımda tam ekranı kapsıyor kapatıp foruma dönemiyorum mesela.
Benim telefonumun ekranı küçük olduğundan bildirimlere tıkladığımda tam ekranı kapsıyor kapatıp foruma dönemiyorum mesela.