İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Bence mobil tema çok kötü olmuş diğerinden hızlı ama görsellik sıfır

Uhops

Üye
Turuncu butonlar süper gözüküyor. Tek şey araçlar paneli açılmıyor bazen şikayet etmesi zor oluyor.

0MG90

Üye
Yeni mobil temadan masaüstü sürümüne geçemiyorum? Tıklıyorum masaüstüne geç e ama olmuyor? iPad Chrome tarayıcısından.

phasan

Üye
Bu temada gorsel sifir

Tepkiler: KinG Tornado
Sadece opera mini yazılmış ama diger tarayicilardanda normal temaya geçiş yapmiyor!

Tepkiler: phasan, asigsasi ve 0MG90
Tarayiciyi pc olarak gosterince geçiş yaptı
Ama telefondan zorunlu kullanim olmasi kotu olmus

0MG90

Üye
Evet ben tabletten masaüstü sürüme geçemiyorum. Yeni mobil temada kalıyor her tıkladığımda.

Tepkiler: yaren_dede

asigsasi

Üye
ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı

ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı

O kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
O kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda
bir verip 2 geri almak olmaz bu temayı zorunlu yapmak normal sitenin daha çok ilgi gördüğünü bize anlatmanın en güzel örneği oldu

dostum son yapılan rötuşlarla normal site iyiydi mobile light da iyi fakat çok eksiği var ve zorunlu olması can sıkıcı bi durum

Hazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
Hazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi
eksiklerini yazdıkça komple zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor ben daha eksikleri yazmıyorum

0MG90

Üye
Benim telefonumun ekranı küçük olduğundan bildirimlere tıkladığımda tam ekranı kapsıyor kapatıp foruma dönemiyorum mesela.