MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]

teşekkürler

Tepkiler: yaren_dede
tesekkürler

Mrb. emeklerinize cok tsk ler. calismalariniz cok guzel. konuyla ilgilenen arkadas varsa tv linklerini kontrol edebilir mi. atv kanal d star ve bazi kanallarda icerik bulunamadi yada sunucu baglanti zaman asimi seklinde uyari veriyor. Anime tv yide mobil olarak izlememiz mumkun mu.

ben acamadım c601 de neden acaba

eline sağlık usta

- - - Eklendi - - -

eline sağlık usta

teşekkürler şimdilik sadece show tv yi denedim gayet iyi çalışıyor

Teşekkürler paylaşım için skyturk bozuk

Konu Sahibi
bir ara güncelleyeceğim linkleri devamlı değiştiği için adresler sorun çıkıyor linklerde

teşekkürler mobilde beğen butonu yok galiba kusura bakma

eline koluna sağlık çalışıyor. 5800 c6 cfw vadafone

onur.t

Üye
kardeş teşekkürler emeğin için ama sadece SHOW tv güzel çalışıyor diğerlerinde sıkıntı var bir el atarsan iyi olur kolay gelsin

HighCore

Üye
ellerine sağlık kardeşim 3g açıkken çoğu kanal sorunsuz giriyor gerçekten özenli çalışma

bahadir abi bende diger kanallar cok guzelcalisiyo ama kanald ye baglaniyrum biraz izliyorumsonra bana baglanti zaman asimi diyor bu arada 8mpbs interndt hzim var telefondanda speed test yaptigim zaman 1mpbs cikiyorl utfen yardim et digerleri calisiyor bir tek kanal d calismiyor telefonum c601

5800xm de çalışıyor bazı kanallar
Teşekürler kardes.
T
E
Ş
E
K
Ü
R
L
E
R

yaren dedeye teşekürler

onur.t

Üye
kardeş cepnette çalısmazsa hiçbir anlamı yok....

teşekkürler birçok kanal açılıyor fakat star atv başta olmak üzere birkaç Önemli kanal açılmıyor. Ilgilenirsen seviniriz emeğine sağlık

Konu Sahibi
kardeş teşekkürler emeğin için ama sadece SHOW tv güzel çalışıyor diğerlerinde sıkıntı var bir el atarsan iyi olur kolay gelsin

teşekkürler birçok kanal açılıyor fakat star atv başta olmak üzere birkaç Önemli kanal açılmıyor. Ilgilenirsen seviniriz emeğine sağlık

Arkadaşlar konu güncellendi ve hemen hemen butun kanallar eklendi iyi seyirler

Tepkiler: firehunter