Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

benighted

benighted

Üye
bir sorunla daha karsilastim ben genellikle forumu sekme sekme konu acarak takip ediyorum ancak bu mobil surumde mumkun olmuyor yeni sekmede ac dedigim her sayfa forum anasayfasi aciliyor. Bunun icin de cozum uretilirse harika olur.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ismail

ismail

Üye
beğen butonu yeniden düzenleniyodu arkadaşım :)
Evet sorun çık detaya indikçe görceksin mesela smileler gözükmüyo mesala gelen kutusu ve giden kutusu karışmış ayrı değil mesela mesela..

ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
Herkesin isteğine cevap vermeye çalışıyoruz arkadaşlar. Beğen sistemini hem symbianda hemde normal diğer sistemlerde çalışacak şekilde tasarlıyorum. Bu yüzden biraz geç kalındı ama en kısa sürede tekrar beğen sistemini açacağız. Smile kullanımıda opera kullanıcılarının mesaj yazmalarında sıkıntı oluşturuyor fakat ona da çözüm düşünüyorum en kısa sürede yayınlayacağım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben mobil sürümden giriş yapamıyorum sayfayı yeniliyor :hmmm

ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
m.maxicep.com adresinden giriş yapabilirsiniz şu anda oradan yazıyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
İyi güzel de tapatalk gibi uygulama gibi olsa daha hızlı gezinilebilir.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Mobil site ile mobile light smileyleri farklı gösteriyor ?

night_jack

night_jack

Üye
Mobile ne kadar eklenme yapılırsa okadarda zorlanma olucaktır,misal mobilde önceden kullananlar bilir m.light sürümü üstteki logo önceden farklıydı,sonra değişti o yüzden bile azda olsun logoyu yüklerken zorlandığı bile oluyor.
Bir vodafone cepnet,turkcell 3tlik internet veya avea 1gb internet gibi sonradan kotası dolupta yavaşlayan türlerden olunca fark hissedilir bir şekilde oluyor,yani ne kadar ekleme yapılırsa okadar da çok açılması için zorlanacak.
Şikayet etme bölümü yoktu o eklendi iyide oldu,bazıları beyeni sistemide olsun istiyor ama tabikide ona açıklama fazlasıyla yapılmıştır heralde.
Bende bazen mobil sürümünü,birde m.light sürümüne bakıyorum tabi dışarda olursam arada sırada ama smile sorunu var.
Bu arada yeni admin mi atanmış:allalla:

balcolu

balcolu

Üye
m.maxicep.com adresinden mesaj yazamıyorum,beğenemiyorum, şikayet edemiyorum :S

Sorun bende mi?

Süleyman

Süleyman

Üye
Bana sorarsanız mobil light, m.maxicep e göre daha iyi. Siz uğraşmış etmişsiniz ama sadelik daha güzel. Ayrıca mobil light m.maxicep e göre daha hızlı. Tamam geliştirilebilir fakat bence fazla şata fata gerek yok. Mobil light geliştirilse yeter bence.

- Mesele pm geldiğinde kırmızı yazı çıktığı gibi bildirim olduğunda da öyle bir yazı çıkabilir mesela.
- Beğen tuşu koyulabilir.
- konu altlarında son mesaj yazan ve konuyu açan kişiyi gösterme ayarlanabilir.

Ama yinede görüş ve düşünce sizin.

sasasahamza

Üye
bildirim gelsin en önemlisi o. Mecbur biri bana cevap yazdığını anlamak için yer imine kaydediyorum 2 dakkada 1 kontrol ediyom. Tam bir işgence. Abarttım tamamda mesela bunuda kaydettim cevap bekliyom .

balcolu

balcolu

Üye
Bencede Mobile Light geliştirilse daha iyi olur.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Bana sorarsanız mobil light, m.maxicep e göre daha iyi. Siz uğraşmış etmişsiniz ama sadelik daha güzel. Ayrıca mobil light m.maxicep e göre daha hızlı. Tamam geliştirilebilir fakat bence fazla şata fata gerek yok. Mobil light geliştirilse yeter bence.

- Mesele pm geldiğinde kırmızı yazı çıktığı gibi bildirim olduğunda da öyle bir yazı çıkabilir mesela.
- Beğen tuşu koyulabilir.
- konu altlarında son mesaj yazan ve konuyu açan kişiyi gösterme ayarlanabilir.

Ama yinede görüş ve düşünce sizin.

+1 :)

Süleyman

Süleyman

Üye

bana hak verdiğiniz için teşekkürler. Benim düşündüğümü forum üyelerinin %90 ı destekleyecektir. Çünkü herkes sadelik ve hız ön planda olan birşey istiyor. Ayrıca m.maxicep e göre mobil light daha anlaşılır ve herşey daha ön planda sadece biraz geliştirilmeli :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yönetim, ben de mobile light temasının geliştirilmesini istiyorum. Mesela arkadaşlarında dediği gibi beğen butonu eklensin mesela bildirimler gözüksün açtığımız konulara falan bakabilelim profil bilgilerinde mesaj sayısı beğeni sayısı gibi şeyleri gösterelim. Tamam her ne kadar geliştirdiğiniz bi tema olsa da istediği kadar gelişsin aynı benim gibi mobile light temasinda kullanan sayısı az olmayacaktır :)

Süleyman

Süleyman

Üye
yönetim, ben de mobile light temasının geliştirilmesini istiyorum. Mesela arkadaşlarında dediği gibi beğen butonu eklensin mesela bildirimler gözüksün açtığımız konulara falan bakabilelim profil bilgilerinde mesaj sayısı beğeni sayısı gibi şeyleri gösterelim. Tamam her ne kadar geliştirdiğiniz bi tema olsa da istediği kadar gelişsin aynı benim gibi mobile light temasinda kullanan sayısı az olmayacaktır :)

dua edelim de m.maxicep i yaptık diye mobil light ı kaldırmasınlar :) Ama eğer istek artarsa bence değerlendirilir. Aslında bu konu için yönetimin anket konusu açması iyi olur bence.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Admin o kadar uğraşmış baştan sıfır site yapmış... Emeğe saygı. Admin Mobil light' nin neden geliştirilemediği hakkında önceki mesajlarında gerekli açıklamayı yaptı. Mesaj yazmadan önce bi zahmet bakın.
İnsan umduğunu değil bulduğunu yer...

asigsasi

asigsasi

Üye

bana hak verdiğiniz için teşekkürler. Benim düşündüğümü forum üyelerinin %90 ı destekleyecektir. Çünkü herkes sadelik ve hız ön planda olan birşey istiyor. Ayrıca m.maxicep e göre mobil light daha anlaşılır ve herşey daha ön planda sadece biraz geliştirilmeli :)

sen daha önceki mesajlara bi bak istersen bunu sana kadar çok söyleyen oldu

- - - Eklendi - - -

vBulletin teması yeni sürüm çıktıkça mobiln light teması yavaş yavaş eriyor duzeltilir çok uğraş verilir fakat yeni sürüm çıktığı zaman tekrar uğraş

Süleyman

Süleyman

Üye
Admin o kadar uğraşmış baştan sıfır site yapmış... Emeğe saygı. Admin Mobil light' nin neden geliştirilemediği hakkında önceki mesajlarında gerekli açıklamayı yaptı. Mesaj yazmadan önce bi zahmet bakın.
İnsan umduğunu değil bulduğunu yer...

ben adminin yaptığına saygısızlık yapmadım sadece düşüncemi belirttim. Isteyen istediğini yapar.

- - - Eklendi - - -

sen daha önceki mesajlara bi bak istersen bunu sana kadar çok söyleyen oldu

- - - Eklendi - - -

vBulletin teması yeni sürüm çıktıkça mobiln light teması yavaş yavaş eriyor duzeltilir çok uğraş verilir fakat yeni sürüm çıktığı zaman tekrar uğraş

bakıyorum bakalım neler demişler :)

ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
Arkadaşlar her isteiği dikkate alıyor ve genellikle yerine getirmeye çalışıyorum fakat daha öncedende belirtildiği gibi biz ne kadar çok ekleme yaparsak siz o kadar yavaş bir mobil siteyle karşılaşacaksınız. Mobile light temayı neden değiştirmediğimizde aynı şekilde bu duruma bağlı.

Üst Alt