Bana sorarsanız mobil light, m.maxicep e göre daha iyi. Siz uğraşmış etmişsiniz ama sadelik daha güzel. Ayrıca mobil light m.maxicep e göre daha hızlı. Tamam geliştirilebilir fakat bence fazla şata fata gerek yok. Mobil light geliştirilse yeter bence.
- Mesele pm geldiğinde kırmızı yazı çıktığı gibi bildirim olduğunda da öyle bir yazı çıkabilir mesela.
- Beğen tuşu koyulabilir.
- konu altlarında son mesaj yazan ve konuyu açan kişiyi gösterme ayarlanabilir.
Ama yinede görüş ve düşünce sizin.

yönetim, ben de mobile light temasının geliştirilmesini istiyorum. Mesela arkadaşlarında dediği gibi beğen butonu eklensin mesela bildirimler gözüksün açtığımız konulara falan bakabilelim profil bilgilerinde mesaj sayısı beğeni sayısı gibi şeyleri gösterelim. Tamam her ne kadar geliştirdiğiniz bi tema olsa da istediği kadar gelişsin aynı benim gibi mobile light temasinda kullanan sayısı az olmayacaktır![]()
Ama eğer istek artarsa bence değerlendirilir. Aslında bu konu için yönetimin anket konusu açması iyi olur bence.
bana hak verdiğiniz için teşekkürler. Benim düşündüğümü forum üyelerinin %90 ı destekleyecektir. Çünkü herkes sadelik ve hız ön planda olan birşey istiyor. Ayrıca m.maxicep e göre mobil light daha anlaşılır ve herşey daha ön planda sadece biraz geliştirilmeli![]()
Admin o kadar uğraşmış baştan sıfır site yapmış... Emeğe saygı. Admin Mobil light' nin neden geliştirilemediği hakkında önceki mesajlarında gerekli açıklamayı yaptı. Mesaj yazmadan önce bi zahmet bakın.
İnsan umduğunu değil bulduğunu yer...
sen daha önceki mesajlara bi bak istersen bunu sana kadar çok söyleyen oldu
- - - Eklendi - - -
vBulletin teması yeni sürüm çıktıkça mobiln light teması yavaş yavaş eriyor duzeltilir çok uğraş verilir fakat yeni sürüm çıktığı zaman tekrar uğraş