Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye

herkesin mesajının altında bu mesaj mobil siteden gönderilmiştir uyarısını görünce açıldı diye düşündüm demek tekrar bakıma alınmış birtürlü nasip olmadı mobil siteden girmek hep mobilelight kullanıyorum.bazı arkadaşlar sürekli mobillight temanın gelişmesi yeter mobil sürüme gerek yok demişler bence de mobil light tema geliştirilmeli beğen butonu falan eklenmeli çünk oradan forumda dolaşmak masaüstü görünümden bile hızlı ve keyifli ancak mobil sürümde şart yani ikisi birlikte geliştirilmel birini geliştirip diğerini arkaplana atmak olmaz üyelerin belki de yarısı light tema kullanıyordur.
tavsiyelerimizi dikkate aldığınız için teşekkür eder çalışmalarınızda kolaylık dilerim.

Mobile lightin 2 eksiği
Beğen butonu ve bildirimler butonu.
Diğer eksiklerin tamamı vbullettin güncellemesine uyulmadığı için oluşan sorunlar.

Mobil site android ve ios için geliştirilmiş gibi şu anda.

ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
arkadaşlar mobil sürüm şu anda açık durumda ve geliştirilme sürecindedir. m.maxicep.com adresinden siteye ulaşabilirsiniz.

R.A.M

R.A.M

Üye
abi profilimizden açtıgımız konulara yazdıgımız mesajlar bakabilsek süper olur ayrıca alıntı ile cevaplama flash istiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ismail

ismail

Üye
önceki mesajına bak abinin.
Şu anda ona çözüm bulamamış durumda kenndisi

msy2017

msy2017

Üye
güzel olmuş bana göre birkaç eksiği var tabi

asigsasi

asigsasi

Üye
aynı masaüstü gibi çok kasiyor hala ve ben mobile light temanın geliştirilmesi konusunda ısrarcıyım sadece beğen ve bildirimler olsun isterseniz anket açalım çoğunluk ne diyorsa ona göre hareket edelim

benighted

benighted

Üye
normal tarayicidan giremiyorum opera mini den yada mobilde sadece opera turboyu acinca girebiliyorum suan siteye sorun benden mi kaynaklaniyor

ismail

ismail

Üye
sorun sende hocam

dejavu178

dejavu178

Üye
bende mobil sürümden gönderildi yazmıyor :S

sasasahamza

Üye
şu mobil de (n70 kullanıyorum) gelen giden kutusunu anlamak için üstün zekalı olmak yetmiyor. Çok karışık düzeltin. Birde birinin yaptığı yoruma cevaplanılmıyor yanı sorun çıkıyor. Ve en önemlisi bi konuya gittiğinde seni raskele mesela 2. Sayfasına filan atıyor.

ismail

ismail

Üye
zamanla iyi olcak herşey :)
Bide symbiana uyarlanırsa daha mükemmel olcak :utan

ismail

ismail

Üye
yalnız mesaj yazınca ilk sayfaya atma sorunu devam ediyor

asigsasi

asigsasi

Üye
mobil site 1 senede anca çıktı düzelmeside 2 sene sürer :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Mobil site açığı...

Banlı olmama rağmen siteye giriş yapabiliyorum.

ismail

ismail

Üye
haha :D iyi işte takılırsın :D

benighted

benighted

Üye
ben de ban olmamasina ragmen uyari bile yok siteye baglanamiyorum bir turlu nasil birsey anlamadim.

ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
Banlı üyeler sorunu düzeltilmiştir

ErdemGldr

ErdemGldr

Üye
Mobil sitemiz şu an beta aşamasındadır. Site yapımı yaklaşık olarak iki ay sürmüştür. Siteyi şu an da açmamızın sebebi test edebilmek ve varsa hataları düzeltip eksikleri giderebilmektir. Beta aşaması devam ettiği sürece mobil light teması açık kalacaktır. Sıkıntı yaşayan, yada burada çok eksik olduğunu düşünen üyeler sıkıntılar giderilene kadar light temayı kullanmaya devam edebilirler.

Mobil light temanın geliştirilmesi sisteme bir sürü ek özellik eklenmesi ve doğal olarakta, server mantığında konuşursak, sorgu sayısı arttıkça sisteme binen yükü arttıracak ve bu da doğal olarak sitenin yavaşlamasına neden olacaktır.

Şu anki en öncelikli amacımız m.maxicep.comu tüm işletim sistemleri, browserlar ve üyeler için en kullanışlı hale getirebilmek, sorunsuz, hatasız ve kullanıcı dostu bir mobil versiyon hazırlamaktır.

Siz üyelerde bize bu konuda hataları, eksiklikleri, sistem sorunlarını bildirerek ne kadar yardımcı olabilirseniz sistemde o kadar hızlı şekilde yenilenecektir.

Sabrınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

benighted

benighted

Üye
sonunda bende sorunsuz sekilde mobil siteye girebildim.hosuma gitti site tabiki ufak tefek sorunlar duzelince daha guzel olacak.
Ben begen butonunu goremedim acaba halen etkin degilmi eger etkinse nasil kullanacagimi soyleyebilirmisiniz.
Ayrica birde istegim var mobil surumde masaustu surumdeki gibi smile penceresi olsa cok guzel olur rahatlikla kullanirdik oradan.tabi mumkun mu bu onu bilemiyorum.

Üst Alt