Mobil Filmler Kategorisinin Kaldırılmasını Talep Ediyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Filmler Kategorisinin Kaldırılmasını Talep Ediyorum...
madem maxicepte film paylaşmak yasak neden mobil filmler diye başlık var?:allalla:

Ozan

Ozan

Admin
Genelde cep telefonunda izlenilecek boyutta ve tanıtım amaçlı oluyor bu tip filmler.

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
Ue-Gazi'nin Paylaştıklarıda Dahil Mi?:)

KAFKAS KARTALI

Üye
ne diyon sen ya.

Ozan

Ozan

Admin
Sonuçta orjinal filmler değil, divx bile değil çok çok işlem görmüş gerek kırpılmış, gerek kısa, gerek ufak boyutta izle ve sil mantığı ile kullanıldıgından sorun teşkil etmeyecektir zira kimse cep telefonuna 50gb lik film arşivi yapma amacı gütmez .

Mp3 ler bazı sitelerde tanıtım amaçlı, videolarda öyle.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
arkadaslar bu konularda bıras hassasım ... yaa nden boyle uyuj konular acıyorsunuz bakimmm:nono:(kımse ya sen ne dıyon dıye veya ona benzer cavaplar yazmasın)

lovestar

lovestar

Üye
uyuj derken bu hangi dilde yada biras.bende bu konuda çok hassasım...mobil filmlerde 3gp ve mp4 filmler yayınlansın bence.avi dvd rip falan olmazsa sorun olmaz.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
uyuj derken bu hangi dilde yada biras.bende bu konuda çok hassasım...mobil filmlerde 3gp ve mp4 filmler yayınlansın bence.avi dvd rip falan olmazsa sorun olmaz.
şu sorundan baslayayım uyuj (turkılızce bi dıl):)ya kardesım bazı kısılerın ıhtıyacı oluyo paylasmak bak adı ustunde paylasmak ıyı bısey

lovestar

lovestar

Üye
tamam paylaşmak güzel bir şey ona bir şey demiyoruz zaten.ama mobil filmler adı üstünde.küçük boyutlu filmlerin yayınlanması daha makbul.diğerleri için ayrı bir film paylaşım bölümü açılabilir...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ya bosver bu zamana kadar kımse bısey dememıs yanı ne anlarıs bundan herks memnun (iyi forumlar)

lovestar

lovestar

Üye
zaten konuyu açan ben değilim.bende memnunum.kotamın yettiğini indiririm...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
kotalı kullanmadıgımdan sorun yok nerdeyse hepsını ındırıyorum yenı verılenlerın

Soneday

Soneday

Üye
Full pc formatında filmler,,,fullllllllll filmler var :)
kırpılmamış,bikaç tane indirdim valla

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Ozan

Ozan

Admin
fll pc formatında filmler,,,fllllllllll filmler var :)
kırpılmamış,bikaç tane indirdim valla
Bilgisayar ekranına uygun, büyük boyutta 300mb civarını geçen filmler yasak arkadaşlar !

Bildirirseniz silinir biz elimizden geldiğince kontrol ediyoruz...

Newton_Method

Newton_Method

Üye
şimdi herkes üzerine düşeni yapsın ve gözü çarptıkca şikayet butonunu kullansın gerisi yönetimin işi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ue-Gazi'nin Paylaştıklarıda Dahil Mi?:)

Dahil Olsa Ne Olur ? Gözüne Mi Batıyor... Sizlere Hizmet Sunuluyor Şikayet Ediyorsunuz... İndirmeyin Ozaman Olsun Bitsin... !!!

safakk

safakk

Üye
aaah ah varolan güzel hizmetin kaldırılmasının istenmesi cidden çok ilginç bir durum :ehe

Chops

Chops

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar ekranına uygun, büyük boyutta 300mb civarını geçen filmler yasak arkadaşlar !

Bildirirseniz silinir biz elimizden geldiğince kontrol ediyoruz...

İşte bende bu tür şeyleri diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt