CK1991
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben şahsen iphone üzerinde bu sitede çok çok rahat dolanıyorum en ufak kasma veya benzeri bir durum söz konusu degil herşeyi yapabiliyorum. Ancak diğer telefonlar rahat dolasamıyor bunu da biliyorum, lite tema koysak yine rahat dolasılmıyor bunu da denedim sonuc olarak büyük ekranlı telefonlarda zaten bir sorun yok
Kota dostu derken, sayfalarda fazladan hiçbir grafik yok ancak ufak ekranlı symbian sistemler için imzaları ve avatarların kapalı oldugu bu temanın lite sürümü kullanılabilir o konuda size katılırım. avatar ve imzalar dısında sitede logo sunu da saymazsak tüm grafikler olabilecek min boyut ve sayıdadır.
Bu konuda önerim Opera Mini kullanılması. Opera mini ile resim kalitesini küçülterek yada tamamen kapatıp gerekli olduğunda resimleri yükleyerek harcanan data miktarından oldukça tasarruf sağlanıyor.
Ama kullanıcı imzalarının olmadığı bir lite versiyon fena olmazdı...
wireless olmasa da artık hemen hemen merkezi heryerde 3g var ve wireless hızında site aynı hızda açılmakta tabi imza ve avatarlar konusund hak vermistim arkasındayım durumun. İlerleyen zamanlarda böyle birşey düşünecegimden emin olabilirsiniz ancak sadece nokia symbian için. iphone a özel ayrı bir görüntüye hiç gerek yok.sitenin gayet düzgün göründüğünü biliyorum ve o konuya hiçte değinmedim kastım görüntü değil veri boyutu ve sitenin temasının zaten hafif olduğunun farkındayım ama avatar ve imzalar ile konuların boyutu gayet büyük iphone gibi çoğu telefonda da wireless yok o tür telefonlar için bu bir problem değil tabiki de
wireless olmasa da artık hemen hemen merkezi heryerde 3g var ve wireless hızında site aynı hızda açılmakta tabi imza ve avatarlar konusund hak vermistim arkasındayım durumun. İlerleyen zamanlarda böyle birşey düşünecegimden emin olabilirsiniz ancak sadece nokia symbian için. iphone a özel ayrı bir görüntüye hiç gerek yok.
Gidipte 1101 iLe internete girecek değiLsiniz HerhaLdeama 3g si olmayanlarda var
Sayfa boyutumuz çok düşük, blog sitelerinden farksız ...Valla kim ne düşünür bilmiyorum ama bende n70 kullanıyorum ve sitede çok mb gidiyo die fazla giremiyorum bi çözüm bulunmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?