Mobil cihaz satışlarında son durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Mobil cihaz satışlarında son durum
Açıklanan rakamlara göre Samsung, en çok Android telefon satan firma.

Samsung'un Galaxy S3'ü satışa sunmasıyla beraber hızla artan Android satış yüzdesi istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Son olarak Galaxy Note II ile beraber Android tarafında önemli bir adım atan firmanın 2013'nin üçüncü çeyreğini kapsayan detaylı istatistikler yayımlandı. Belirtilenlere göre Samsung'un Galaxy S III modeli bu yılın üçüncü çeyreğinde en çok satışı gerçekleştirilen Android telefon.

Yukarıda yer alan tablodan da anlaşılabildiği gibi Samsung, Nokia'yı ikinciliğe itmiş durumda. Mobil cihaz satışlarında Samsung'un ikinci sıradaki Nokia'ya karşı aradaki rakamsal farkı 16 milyon kadar. Tablonun sağ kısmında firmaların geçen senenin aynı döneminde yapmış oldukları satışlar da görülebiliyor.

Android'in iOS ve diğer mobil işletim sistemleri tarafındaki başarısı da doğal olarak artıyor. Geçen senenin üçüncü çeyreğinde %52.5 olan bu pay bu senenin aynı döneminde ise %72.4'e yükselmiş durumda. En yakın rakibi olan iOS'un bu yılın üçüncü çeyreğindeki pazar payı ise %13.9

(Pc Labs)

phasan

phasan

Üye
İsletimde ios hic kaptirmaz 2 sirayi

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Öldü, battı denilen nokia hala 2. sırada ya... Ben daha ne diyeyim. Samsungu da tebrik ediyorum.

Black-killing

Black-killing

Üye
Nokia 2.nci sırada Nokia batıyor diyen Fandroidcilere duyurulur.

gkcll

gkcll

Üye
nokia öyle kolay yem olacak firma değil usta merak etmeyin ölmez eğer android telefon yapsa idi yine lider di ki nokia kaliteye önem verir s3 bana çok yapmacık geliyor nokia nın android telefon ları nasıl olur du en çok onu merak ediyorum

maxirabit

maxirabit

Üye
htc neden sonları çekiyor ki,yoksa burada mı fazla satıyor:hmmm

acuxx

acuxx

Üye
ben ömrü hayatımda böyle batma görmedim adam 2. Daha ne olsun şu lumia larla samsung la arayı kapatır düşüncesindeyim ama sadece 920 y le 820 yle olmaz bu iş her segment te cihaz olmalı

phasan

phasan

Üye
nokia öyle kolay yem olacak firma değil usta merak etmeyin ölmez eğer android telefon yapsa idi yine lider di ki nokia kaliteye önem verir s3 bana çok yapmacık geliyor nokia nın android telefon ları nasıl olur du en çok onu merak ediyorum

Bu kaliteye yakismaz di android

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
lumia ile nokia 1. Sıraya yerleşir

.Murat.

.Murat.

Üye
lumia 920 farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt