MobiFun Soft SmartSettings v2.10 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-illusion

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SERKAN ZÜRAFA

Üye
sertfika hatası diyor yaa

SERKAN ZÜRAFA

Üye
kardeşim yüklüyorum uygulama sağlayıcıyla görüşün diyor.benim telefonum n73 birde sis uzantılı programları yükleyemiyorum bunun için bir program mı var acaba

--------------- Ekleme ---------------

mesaj atarsanız sevinirim. [email protected]

berglakin

berglakin

Üye
n73 te tus kılıdı yerıne ıstedıgınız kombınasyonu atayabılıyorsunuz .mesela 2 2 ye bastıgınızda tuslar acılıyor aynı sekılde kıtlenıyorda.tarafımca denemıs ve kulanmaktayım.paylasım ıcın cok tesekkurler...

yunusumx

Üye
ben yükleyemiyorum korumalı nesne diyor korumayı nasil kaldırırız bana yardımcı olurmusunuz.

oneofthemad

Üye
sertifika hatası diyor arkadaşlar.ilgilenebilirmisinz acaba?

suvade19

Üye
yaaa abi ii güzxel de bu sertifika hatası weriyo ve bu bnde ilk kez olmuo hepsinde oluoı acaba bn mi yanlış yapıorum dier programlarda da oluo ama hepsinde deiil bunların mesela bi x-plore yüklemesinden farkı mı war anlamış deilim telefonum n73 ilk sürüm ondan mıu oluo onu da bilmiorum :(

krezyx

Üye
sağ oldostum eline sağlık

byahmet0990

Üye
bende n73 kullanıyorum ama yükleyemiyorum sertifika hatası diyo ne yapmam lazım acil ayrdım ltfn...

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
e63te işe yarıyor arkadaşlar bende eskı surumu vardı bunu yukledım super oldu tesekkurler..

mke18

Üye
saol

comet45

Üye
arkadaşalr bende serfitika sorunu veriyor acaba nasıl düzeltebiliriz

mstdmrl.90

mstdmrl.90

Üye
benim telefon 6630 dosya bozuk diyo?? yardım edersen sevinirim paylaşım için teşekkür...

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Eyvallah

Blue Night

Blue Night

Üye
n73te sertifika hatalı diyor.

cellat2

Üye
Eline sağLık üstaD

tombilibaykus

Üye
selamün aleyküm.öncelikle ramazan ayi hepimize hayirlara vesile olur inssallah.diyorum ve program icin Alah razi olsun

aporep

aporep

Üye
teşekkürler paylaşım için dostum

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

kazanova520

kazanova520

Üye
N86 da çalısıyormuu acabaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt