Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim yüklüyorum uygulama sağlayıcıyla görüşün diyor.benim telefonum n73 birde sis uzantılı programları yükleyemiyorum bunun için bir program mı var acaba
n73 te tus kılıdı yerıne ıstedıgınız kombınasyonu atayabılıyorsunuz .mesela 2 2 ye bastıgınızda tuslar acılıyor aynı sekılde kıtlenıyorda.tarafımca denemıs ve kulanmaktayım.paylasım ıcın cok tesekkurler...
yunusumx
Üye
ben yükleyemiyorum korumalı nesne diyor korumayı nasil kaldırırız bana yardımcı olurmusunuz.
yaaa abi ii güzxel de bu sertifika hatası weriyo ve bu bnde ilk kez olmuo hepsinde oluoı acaba bn mi yanlış yapıorum dier programlarda da oluo ama hepsinde deiil bunların mesela bi x-plore yüklemesinden farkı mı war anlamış deilim telefonum n73 ilk sürüm ondan mıu oluo onu da bilmiorum
krezyx
Üye
sağ oldostum eline sağlık
byahmet0990
Üye
bende n73 kullanıyorum ama yükleyemiyorum sertifika hatası diyo ne yapmam lazım acil ayrdım ltfn...
KuCuKKoYLu
Üye
e63te işe yarıyor arkadaşlar bende eskı surumu vardı bunu yukledım super oldu tesekkurler..
mke18
Üye
saol
comet45
Üye
arkadaşalr bende serfitika sorunu veriyor acaba nasıl düzeltebiliriz
mstdmrl.90
Üye
benim telefon 6630 dosya bozuk diyo?? yardım edersen sevinirim paylaşım için teşekkür...
OğuzcanAbi
Üye
teşekkürler
gokberkgovercin
Üye
Eyvallah
Blue Night
Üye
n73te sertifika hatalı diyor.
cellat2
Üye
Eline sağLık üstaD
tombilibaykus
Üye
selamün aleyküm.öncelikle ramazan ayi hepimize hayirlara vesile olur inssallah.diyorum ve program icin Alah razi olsun