MobiFun Soft SmartSettings v2.10 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-illusion

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeet_burhan

jeet_burhan

Üye
abi bu programlar için özür ama teşekürler bir daha olmaz

nefreeet_10

Üye
teşekkürler

fazo

fazo

Üye
eline sağlık

Casy

Casy

Üye
teşekkürler

xkadir61

xkadir61

Üye
eyvallah çok makbule geçti

erdinç03

Üye
MobiFun Soft SmartSettings v2.10 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-illusion

Smartsettings programının son versiyonudur!

Smart Settings telefonunuzu eşsiz yapar. Favori programlarınıza hızlı erişim, artırılmış güvenlik ve otomatik kilitleme ile hem zaman tasarrufu yapacaksınız hem de telefonunuzdan gerçekten hoşlanacaksınız.

Bu program, telefonunuzun ana ekranındaki sol alt köşeye kısayol menüsü eklemektedir.
Listeye istediğiniz programı ekleyerek, menüye girmeye gerek kalmadan çok hızlı bir şekilde istediğiniz programı veya menü öğesini hızlı bir şekilde açabilirsiniz.

Tamamen kişiselleştirilebilir bir programdır.

Kısayol ismini de isteğinize göre değiştirebiliyorsunuz.

Ayrıca programın otomatik tuş kilidi özelliği de bulunmaktadır. Fakat diğer tuş kilidi programlarından daha üstün özelliklere sahiptir. Örneğin hiçbir programda olmayan tuş kilidi süresini minumum 2 saniyeye kadar düşürebiliyorsunuz. Piyasadaki diğer programlarda bu süre minumum 10'dur.

Ayrıca tuş kilitlendiği zaman telefonunuzda atadığınız herhangi bir tuşa basarak kilidin açılmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Ana ekrana yerleşen kısayol menüsü telefonu kesinlikle kasmamaktadır. Telefon açıldığında otomatik olarak çıkmaktadır.

Her telefonda mutlaka olması gereken bir program

Bu sürümde neler yeni peki:

1. Başlat menüsü adı artık değiştirilebiliyor
2. Program ikonun değiştirme seçeneği eklenmiş.
3. Programda hatalar giderilmiş

Yapılan düzenlemeler;

*Unsigned uygulamalarda yasanan problemler giderilmiş
*Java uygulamalarda yasanan ikon problemi giderilmiş
*Telefona reset atma seçeneğinde onay mesajı eklenmiş
*Program için farklı simgeler kullanabilirsiniz.
*Smart Settings yazısı yerine istediğiniz bir şey yazabilirsiniz. Geçerli olması için isim değişikliğinden sonra telefonu kapatıp açın.
*Smart Settingsin v3 telefonlar için en çok beklenen ve istenen özelliği bu versiyonda. Otomatik tuş kilidi kombinasyonlarını iptal edip yeni kombinasyonlar oluşturabilirsiniz.
*Tuşlar kilitli yazısı yerine istediğiniz farklı bir şeyi yazabilirsiniz.

Programa kayıt icin herhangi bir 5 haneli rakam girmeniz yeterlidir. (Orn. 00000)
fena deyil

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu pro dan dolayı tesdüf55 arkadaşa teşekkür ederim.benim tel n78 os9 v3 ftp2 bu programın sadece bu sürümü benim tel de problemsiz olarak çalıştı.

bigbounce18

Üye
uzun suredır arıodum ama bulduklarımın hepsı calısmadı ıns. bu calısır :D saol emegıın ıcın

sinan58

sinan58

Üye

''YARADILISIMDAKİ ASALET GALATASARAY'LI OLUSUMDANDIR''

''ÜYE BANLANMAZ ADMİN KIZMADIKCA,ADMİN BANLAMAZ ÜYE AZMADIKCA''

maxibrk

maxibrk

Üye
6630 da da olmuyo... v1.11 olmuyor da bunu denemedim
zaten indiremiyorum ki :(:(:(

alaybeyi

Üye
Çoook güzel bir program ama, şifresini kabul ettiremedim.

İmdat :agla

bulentba

bulentba

Üye
bi işe yaramaz bu pro daha yarayışlı prolar atalım

majestic123

majestic123

Üye
Teşekkürler güzel program

K.G

K.G

Üye
arkadaslar bırı bana yardım edecekmı yaw.bu programda sunu neden yapamıyorum ben????

sorun su>>>>bnm 6630da kullanırken bu programda sey vardı ıstedıgımız bı tusu tus kılıtlemek ıcın ve acnmak ıcın atıyorduk ve o tuslardan baska hıcbırtus acamıyordu tus kılıdını mesaj falanda yazabılıyorduk oraya..suan telım n73 ama onda olmuyor neden??thırd yazılımını kullanıyorum buda normal ama???

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler. :good:

TopFury

TopFury

Üye
Ellerine emeğine sağlık kardeşim...benim tel.e kurdum pro.mı...adını ''başlat'' koydum...theme dıy'da da bi xp teması çaktım...kapak açılış kapanış sesi olarak da windows oturum seslerini koydum...tam bi pocket pc oldu benim 93...eyw..! ;)

blackh4wk

blackh4wk

Üye
Ellerine emeğine sağlık kardeşim...benim tel.e kurdum pro.mı...adını ''başlat'' koydum...theme dıy'da da bi xp teması çaktım...kapak açılış kapanış sesi olarak da windows oturum seslerini koydum...tam bi pocket pc oldu benim 93...eyw..! ;)
Türkçeyide katletmişsin xD oHhh ..

@n!watör

@n!watör

Üye
thank you sir!:):oke:

cezafan675

Üye
sertifika hatası verdi :( yinede tesekkürler

desperado64

Üye
hocam tuş kilidi yazısını nasıl değiştirecez onu bulamadım :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt