MobiFun Soft SmartSettings v2.10 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-illusion

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serdallamuhabbe

Üye
Teşekkürler dostum dedigin gibi gerçekten bekledigim bi programdı şimdi kurulyor inşallah e50 de çalışır SMART SETTİGNS YAZISI DEGİŞMİYOR BAŞKA Bİ ŞEY YAZDIM AMA EKRANDA GENE SMART SETTİNGS YAZIYOR ACAA BENMİ YANLIŞ YAPIYORUM

yckoc2004

Üye
bu uygulamayaı n95-2 8gb telime yükledim. program gerçekten hoş ve güzel emeğine sağlık ancak şöyle bir sorun var.

n95-2 8gb telefonda hafıza kartı yok ve teli ancak kablo ile veri aktarım modunda telefona bağlayabiliyor ve ancak bu şekilde hafıza kartına bilgisayardan ulaşım sağlayabiliyorsunuz bu uygulamayı kurduktan sonra (tüm iç ayarlarını denedim her ne yaptıysam olmadı) telimle veri aktarım modunda hiç bilgisayara bağlanamadım.
her seferinde yığın hafıza başka bir uygulama tarafından kullanlıyor veri aktarım modu etkinleştirilemiyor uyarsını aldım
sorunu ancak uygulamayı telefondan kaldırarak giderebildim.
sorun uygulamanın gizli uygulama olarak arka planda "herzaman" çalışması (uygulamadan exit ile çıksanda) ve otomatik olarak teli her açtığında i,lk iş olarak devreye girmesi ve kendisini arka plana atıp çalışmasıydı.
bir çok dosya yöneticiyle (arka planda ve gizli çalışan uygulamaları gösterip kapatan) bu programı sonlandırmayı denedim olmadı.
mecburen uygulamayı kaldırdım bu sorunun çözümü senin bildiğin var mı??
bu uygulamayı yükleyecek N95-2 8gb sahiplerine ve yığın hafızaya sahip telefon kullanıcılarına tarafımda duyrulur.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
güzel bir paylaşım saol

kozluca21

kozluca21

Üye
mükemmelsin kardeş:oke:

mertomb

Üye
kkkkk

--------------- Ekleme ---------------

aaaaa

hhhhhhhhhh

ttttttttttttttttttttttt

asfa

asfa

Üye
eski versiyonu vardı bende inşallah buda sorunsuz çalışır

bulentba

bulentba

Üye
sagol yinede:yuru

K.G

K.G

Üye
elınıze saglık tesekkurler..

gfb_ugr

Üye
benim tel 5320 sertifika hatası diyo yardım edermisiniz lütfen :(

breathe_

breathe_

Üye
sağolasın gzelmişşş

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
merakli1i

merakli1i

Üye
N73 de çalışıyor arkadaşlar haberiniz olsun ama benim telefon hackli.çok saol arkadaşım

bulentba

bulentba

Üye
sagol

jojocan

jojocan

Üye
MobiFun Soft SmartSettings v2.10 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned -ed-illusion

Smartsettings programının son versiyonudur!

Smart Settings telefonunuzu eşsiz yapar. Favori programlarınıza hızlı erişim, artırılmış güvenlik ve otomatik kilitleme ile hem zaman tasarrufu yapacaksınız hem de telefonunuzdan gerçekten hoşlanacaksınız.

Bu program, telefonunuzun ana ekranındaki sol alt köşeye kısayol menüsü eklemektedir.
Listeye istediğiniz programı ekleyerek, menüye girmeye gerek kalmadan çok hızlı bir şekilde istediğiniz programı veya menü öğesini hızlı bir şekilde açabilirsiniz.

Tamamen kişiselleştirilebilir bir programdır.

Kısayol ismini de isteğinize göre değiştirebiliyorsunuz.

Ayrıca programın otomatik tuş kilidi özelliği de bulunmaktadır. Fakat diğer tuş kilidi programlarından daha üstün özelliklere sahiptir. Örneğin hiçbir programda olmayan tuş kilidi süresini minumum 2 saniyeye kadar düşürebiliyorsunuz. Piyasadaki diğer programlarda bu süre minumum 10'dur.

Ayrıca tuş kilitlendiği zaman telefonunuzda atadığınız herhangi bir tuşa basarak kilidin açılmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Ana ekrana yerleşen kısayol menüsü telefonu kesinlikle kasmamaktadır. Telefon açıldığında otomatik olarak çıkmaktadır.

Her telefonda mutlaka olması gereken bir program

Bu sürümde neler yeni peki:

1. Başlat menüsü adı artık değiştirilebiliyor
2. Program ikonun değiştirme seçeneği eklenmiş.
3. Programda hatalar giderilmiş

Yapılan düzenlemeler;

*Unsigned uygulamalarda yasanan problemler giderilmiş
*Java uygulamalarda yasanan ikon problemi giderilmiş
*Telefona reset atma seçeneğinde onay mesajı eklenmiş
*Program için farklı simgeler kullanabilirsiniz.
*Smart Settings yazısı yerine istediğiniz bir şey yazabilirsiniz. Geçerli olması için isim değişikliğinden sonra telefonu kapatıp açın.
*Smart Settingsin v3 telefonlar için en çok beklenen ve istenen özelliği bu versiyonda. Otomatik tuş kilidi kombinasyonlarını iptal edip yeni kombinasyonlar oluşturabilirsiniz.
*Tuşlar kilitli yazısı yerine istediğiniz farklı bir şeyi yazabilirsiniz.

Programa kayıt icin herhangi bir 5 haneli rakam girmeniz yeterlidir. (Orn. 00000)

tmm n73 de olmuyomuş ama n73 e göre böyle şifreli tuş kilidi programı varmı ilgilenirseniz sevinirim...

passiv€ aggressiv€

Üye
paylaşınım için çok teşekkürler:oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
~emeğe saygı

a89

Üye
bu pronun türkçesi yok mu acaba..

samsungsa

Üye
Indiriyorum inş calısır tesekkurler

elnino757

elnino757

Üye
karedş sertfika hatası var dio nedeni nedir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt