MobiFactor PowerMp3 v1.17 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galiba hack programları daha öncede belirttim uyumlu telefonum olmadığı için deneyemedim

george138

Üye
Birileri bir zahmet ilk mesaja "skin seçeneklerinden temayı değiştirmeyin sakın, yoksa programı kaldırıp tekrar yükleseniz de bir daha çalıştıramazsınız; ta ki format atana kadar" diye bir not ekleyenilir mi lütfen?

O kadar kişi şikayette bulunmuş ve çok önemli bir hata olmasına rağmen, sorunlu bir program olmasına rağmen, bu uyarı notu düşülmemiş hala.

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
eyvallah

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birileri bir zahmet ilk mesaja "skin seçeneklerinden temayı değiştirmeyin sakın, yoksa programı kaldırıp tekrar yükleseniz de bir daha çalıştıramazsınız; ta ki format atana kadar" diye bir not ekleyenilir mi lütfen?
O kadar kişi şikayette bulunmuş ve çok önemli bir hata olmasına rağmen, sorunlu bir program olmasına rağmen, bu uyarı notu düşülmemiş hala.
Sağol arkadaşım eklendi

kehadamus

Üye
Programı kaldırırken ayar dosyası vardır hatırladığı. Onu kaldırmıyordur. Dolayısıyla yeniden yükleyince en son bozuk ya da olmayan tema görüntüsüyle yeniden açılıyordur. Bu dosyayı bulabilirsek sorun çözülür diye düşünüyorum.

emree17

emree17

Üye
offf off format atıym inş dzlr