MobiFactor PowerMp3 v1.17 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MobiFactor PowerMp3 v1.17 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned
PowerMP3, en sevdiğiniz müzik keyfi için gereken her şeyi destekler.

PowerMP3 yüksek kalite olarak en popüler ses formatlarını destekleyen müzik çalardır ve tamamen özelleştirilebilir kullanıcı arabirimine sahiptir.
Özellikler:
-MP3, OGG, AAC ve M4A formatlarını destekler
-İnternetten fotoğraf albümü indirin
-Müzik kütüphanesi müzikleri otomatik ekleme
-Birçok kulaklık desteği
-Müzik düzenlemek için özel çalma listeleri oluşturun
-Çalma listeleri için m3u biçiminin Destek
-Temalar
-Özelleştirilebilir skinler
-Grafik Ekolayzer
-Grafik Spektrum analizi
Önemli: skin seçeneklerinden temayı değiştirmeyin sakın, yoksa programı kaldırıp tekrar yükleseniz de bir daha çalıştıramazsınız; ta ki format atana kadar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: falkocan, penthos, george138 ve 9 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

Alibey2662

Üye
Mersi

0sergen0

Üye
Arkadaşım Temayı değiştirdim siyah ekran geldi, silip yükledim düzelmiyor ? progrma sorunlu.. yada patch vs varmı

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım şu konuyu açıyorsunuz bari takip edin..

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
tşkler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım Temayı değiştirdim siyah ekran geldi, silip yükledim düzelmiyor ? progrma sorunlu.. yada patch vs varmı

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım şu konuyu açıyorsunuz bari takip edin..
birincisi cepten girdiğim için gerçek zamanlı takip şansım yok ikincisi uyumlu cihaz yok deneyemedim
üçüncüsü galiba sorun sende başka şikayet yok

0sergen0

Üye
sorun bende değil tanıdğım 5800 olan herkezde bu sorun bi telefon bul dene bak görürsün.. sor bu sitede kimde 5800 varmış ?? temayı değiştirsin bakalım açılcakmı.. bir sürü cep forumu dolaşıyorum bi program çalışmaz hemen sende sorun var.. arkadaşım sizin koydupunuz program sorunlu, birisi koyar video player bu s60v5 bölümüne s60v3 çıkar adam hala v5 der deli olurum.. programı deneyin de öyle paylaşın.. kopyala yapıştır bizde yaparız

tpcü1212

tpcü1212

Üye
saol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun bende değil tanıdğım 5800 olan herkezde bu sorun bi telefon bul dene bak görürsün.. sor bu sitede kimde 5800 varmış ?? temayı değiştirsin bakalım açılcakmı.. bir sürü cep forumu dolaşıyorum bi program çalışmaz hemen sende sorun var.. arkadaşım sizin koydupunuz program sorunlu, birisi koyar video player bu s60v5 bölümüne s60v3 çıkar adam hala v5 der deli olurum.. programı deneyin de öyle paylaşın.. kopyala yapıştır bizde yaparız

s60 3rd bölümüne bak ben program denemekten kaç kez servışe goturmek zorunda kaldım telefona kaç sefer format atmak zorunda kaldım biliyormusun ben ayrıca sana kesin hata sendemi dedim senden başka şikayet yok dedim o temayıda değiştirme bırak öyle kalsın ayrıca kopyala yapıştır yap birazda sen yap kardeşim program çalışsaydı hiç sesin çıkmazdı eminin
Ayrıca kopyala yapıştır nasıl yapıyorum sana anlatayim mesala 500 kb bir programı ele alalım ucweble indireceğin siteye gidip oyun adını opera 8.65(opera 8.65 benzer konuları gösteriyor ve dosya ekleme yetkisini kullanabiliyorum) yazıyorum varmı bizim sitede harcanan ucweb 35 kb opera 350 kb dikkat et daha birşey indirmedik programı indirmek sayfa değişmleriyle en az 600 kb maxicebe paylaşacağın bölüme gitmek opera8.65 ile en az 700 kb dosya eklemeyi açmak 150 kb oyun ve resimleri yüklemek en az 600 kb tekrar sayfa güncellenmesi 350 kb hesaplayabilcen mi alt tarafı 500kb lık bir oyun 50mb intrnet paketi haftalık 20 kontör daha arada çoğu ufak tefek ayrıntıyı yazmadım bile saygılar iyi forumlar

dreamer1981

Üye
Mehmetce38™;1914519' Alıntı:
s60 3rd bölümüne bak ben program denemekten kaç kez servışe goturmek zorunda kaldım telefona kaç sefer format atmak zorunda kaldım biliyormusun ben ayrıca sana birşeymi dedim senden başka şikayet yok dedim o temayıda değiştirme bırak öyle kalsın o kadar ayrıca kopyala yapıştır yap birazda sen yap kardeşim program çalışsaydı hiç sesin çıkmazdı eminin

Aynı sorun bendede var. Temayı değiştirdik bir hata yaptık bilmeden. Şu anda ne kadar kaldırıp geri yüklersek yükleyelim ne yazıkki anı siyah ekran bi çözüm yolu bilen varmı acaba...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uğraşıyoruz birader sorunun kaynağını çözünce yazarız

dreamer1981

Üye
Mehmetce38™;1914528' Alıntı:
Uğraşıyoruz birader sorunun kaynağını çözünce yazarız

Teşekkür ederim ilginiz için umarım çözülür kolay gelsin...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu problem gördüğüm kadariyla diğer versiyonlarda da var umarız çözerïz iyi forumlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
her türlü çalışıyor be kardeşim ne tema sorunu..

futbol123

futbol123

Üye
sağol mehmet abi:oke:

TPLay

TPLay

Üye
Teşekkürler.5800 a yükledim.Programla gelen tüm temaları denedim.hiçbirinde bir sorun yok.Gayet güzel çalışıyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sende değiştirme kardeşim öyle kullansan olmazmı

hakan karakaya

Üye
tools klasöründen, 'İnstalserver_FP2_v1.1' isimli bir klasör ve 'HelloX.1.03 Unsigned' isimli installer dosyası çıktı.
Bunlar ne ki?