MOBESKO'da AsyaCard'a Özel +6 Taksit Veya 3 Ay Taksit Erteleme!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MOBESKO'da AsyaCard'a Özel +6 Taksit Veya 3 Ay Taksit Erteleme!..
MOBESKO Mobilyacılar Dünyası'nda AsyaCard'ınızla Dilerseniz +6 Taksit, Dilerseniz 3 Ay Taksit Erteleme İmkanınından faydalanın. ..




• +6 Taksit veya 3 Ay Taksit Erteleme kampanyası 01 Şubat – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında MOBESKO Mobilyacılar Dünyası'ndan AsyaCard ile yapılan taksitli harcamalarda geçerli olup, yapılan tek çekim işlemler kampanyaya dahil değildir.
• +6 taksit imkanı 2-4-6 taksit sayılarında, 3 Ay Taksit Erteleme imkanı 3-5-7-9-11 taksit sayılarında geçerlidir.
• Business kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
• Bu kampanya ilgili üye işyerinde devam etmekte olan bir başka Bank Asya kampanyası ile birleştirilemez.
• Kampanyaya katılacak olan asıl ve ek kart müşterilerimizin kartının açık durumda olması ve kampanya tarihi itibari ile kredi kartlarını kullanmasını engelleyen herhangi bir durumun olmaması gerekmektedir. Hakkında haciz işlemi başlatılmış, bir dönemden fazla borç gecikmesi olan kredi kartı hesapları, bu ve benzeri durumlardan doğan idari ve kanuni takipteki hesaplar, kart sahibinin vefat bildirimi yapılmış hesaplar ve aynı tarihte tüm kartlarında iptal kart blokesi bulunan kişiler kampanyaya katılamazlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt