Mmc Hafıza Kartı Biçimlendirme Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

MeLaNKoNiK

MeLaNKoNiK

Üye
    Konu Sahibi
Mmc Hafıza Kartı Biçimlendirme Yardım Lütfen
öncelikle slm arkadaslar,
benim ark hafıza kartını didiklememi dedeklemememi öle bişeye soktu kendi bilgisayarında,önceden sildiğim şeyleri falan görebiliomuşuz o şekilde,işte neolduysa bulduk eski şeyleri,ama akşam dedim kendi pcimden mp3 atim telefona ne kartı telefon açıo nede pc,ikiside biçimlendir dio,telden biçimlendir diom biçimlenio ama pcde biçimlenmemiş gözüküo.pcden biçimlendiriom biçimlendirme hatası dio.anlamadım gitti lütfen yardım pls:agla

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Lütfen Yalvarıyorum Yardımcı Olun Ya :(

• Beğen
Tepkiler: mscsadik, recep159 ve liseli_23turk

yunuus123

yunuus123

Üye
arkadaş benzer sorunda bende war telefonda 1 kere biçimlendirmeye calıstım :D sonuc husran artık telefonda gorunmuyo ama pcde gorunuyo..ha bide formatlarken fat la formatla

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bende de olmuştu ilk önce pc de biçimlendir bi kaç defa sonra telefonda biçimlendir ben system klasörünü yanlışlıkla silmiştim böyle yaptım oldu ama epeyi uğraştım
inş seninkinde system klasörü duruyodur

BuRacK

BuRacK

Üye
dostum yapamadıysan bi telefoncuya göster...

enmayer

Üye
arkadaşlar ben şifremi unuttum ve çözemiyorum bana yardım cı olurmusunuzz

McKraLL

Üye
şifre Çözme System Dosyasını ACasan Sana Werir Şifreni Ona Gşrmek icnde Burda Yazmakla Olmaz..!

Nazy

Nazy

Üye
arkadaşlar ben şifremi unuttum ve çözemiyorum bana yardım cı olurmusunuzz

Kartını n70 veya Üstü bir telefona takıp biçimlendirebilirsin
Şifre sorunca şifreyi girmeden
Hafıza Kartı uygulamasını aç.
Ve Biçimlediri seç

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ya başka telde yada pc de biçimlendirmeyi dene

kuzeykan41

Üye
sorunludur o

eses_nuri

eses_nuri

Üye
MMC medic adlı ufak kurulum gerektirmeyen bir programcık var bununla biçimlendirmeyi deneyebilirsin :oke:

ÇILGIN ÇOCUK

ÇILGIN ÇOCUK

Üye
anlamadım olayı ama çok benzeri bendede var tel. öle ot gibi boşu boşuna yatıo.yardım???

recaizade

recaizade

Üye
arkadaşım telefonda hafıza kartına girerek işlem yapabilirsin.hafıza kartına tıklayarak hafıza kartı biçimlendirme yapsan sonuca ulaşabilirsin......

haware

Üye
pc den sakız bicim lendirme cnm tlfn da hafızaya git ordan bicim lendir tmm dır ama biraz uzun sürüyor cane

sahan68

sahan68

Üye
arkadas tamamen temiz olsun diyosan pc ye tak biçimle sonra tele tak kart bozuk diecek bide telden biçimle sana tertemiz bi hafıza kartı güle güle kullan

--------------- Ekleme ---------------

benimde şöyle bi problem war tele takıyom bozuk diyo biçimle diyom yarıda iptal ediyo pc ye takıyom görmü yp ne yapacam bilmiyom walla telde extra bi biçimleme programı war mı warsa bi uplayın

sefacık1975

Üye
ltfllh

ltfllh

Üye
kartın kalitesiz ise ölmüş olabilir ama yeni tellerde format atmayı dene

ZaZuM

ZaZuM

Üye
bence hafıza kartının üstüne bi su iç derim bende o şekilde 2 tena hafıza kartı war ne pc görüyor nede tel

dogus244

Üye
arkadaşlar bnde 7610 var hafıza kartını görmüo biçimlendiriorum biçimlendirirken bi hata oluştu diyo ne yapablirim lütfen yardım !!!
[email protected]

sen_sev_yeter

Üye
ben böle telefonun agzına sıçayımmm bunu yapanın allah belasını versin piçlerrr

Üst Alt