Hafıza Kartıma Virüs Girdi Lütfen Yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza Kartıma Virüs Girdi Lütfen Yardım..
arkadaşlar daha bugün aldığım 4 gb hafıza kartıma pcden oyun attım ama maalesef oyun virüslü çıktı.. kartı telefona taktığımda telefon donuyo.. bende sonrada kartı kart okuyucuyla pcye bağladım kartı pcde biçimlendirmeye çalıştırdım ama bu kart korumalıdr diye hata verdi ne yapmalıyım lütfen acil yardım...

61semih

61semih

Üye
kartın ucunca yan tarafında kılıdı var klıdı aktırdır buyk ıhtımalle ufak klıps ile kılıdı açman yeterlı olur

fedlkamp

Üye
    Konu Sahibi
kartın ucunca yan tarafında kılıdı var klıdı aktırdır buyk ıhtımalle ufak klıps ile kılıdı açman yeterlı olur
iyide hocam kart küçük kart yani 5800 hafıza kartı küçük boyutunda yani o dediğin şeyden yok...

hizan

hizan

Üye
FlashFree var googleden indir hafıza kartına ta ve aç koruma kaldır de sorunun çözülür.

dj eşref

Üye
arkadaşımızın dediği gibi FlashFree bul indir biçimlendirirsin yada hafıza kartının aparatını al kart okuyucuna tak sonra usb girişine takıp biçimlendirebilirsin eger hafıza kartında önemli 1 şeyin yoksa telefondanda yapabilirsin.........eger telefonun donarsa telefonunu kapatıp tekrar aç hemen telefondan biçimlendir........

System X

System X

Üye
virüsle alakası olduğunu sanmıyorum.Muhtemelen hafıza kartın problemli bence git değiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt