16gb micro sd hafıza kartı bozuldu yardım lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
16gb micro sd hafıza kartı bozuldu yardım lütfen :(
3 gun once almıstım bilgisayarımdan telefonuma veri aktarırken işlem durdu simdi telefona taktıgımda sd kart hazırlanıyor dıyor ama bos olarak goruyor hemde biçimlendirme yapılmıyor telefondan kart okuyucu ile bilgisayara baglıyorum biçimlendir diyorum windows biçimlendirmeyi bitiremedi diyor sonra bilgisayarımdan giriyorum hafıza kartına giriyor sag tusla tıklayınca donuyor işlem yapamıyorum hafıza kartında görüyor yani sonuc olarak 70 tl ye almıstım daha 3 gun once sımdı bozuk mu bu biri yardım edebilirmi nasıl duzeltebilirim ?----------Eklendi @ 15:50:14 ---------- Yazıldı @ 15:24:56 ----------lutfen yardım

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Kart okuyucunun lock yazan yerin anahtarını kontrol et yukarda olcak şekilde ayarla.

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
kart okuyucumun lock yazan yeri yok vpw usb 2.0 multislot card reader biçimlendirirken windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası alıyorum hafıza kartını alırken adaptör vermediler

AndroidOne

AndroidOne

Üye
forumda bi pc proğramı vardı.hafıza kartı hatalarını düzeltiyo diyodu.bi dene

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
link atsan

AndroidOne

AndroidOne

Üye

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama kullanımı zor gibi ingilizce ve çok karışık

----------Eklendi @ 17:20:57 ---------- Yazıldı @ 17:11:53 ----------

yok cardrecovery de kurtarmadı o silinen seyleri kurtarmak ıcın ben hafıza kartını kurtarmak ıstıyorum :(

----------Eklendi @ 18:39:20 ---------- Yazıldı @ 17:20:57 ----------

yardım edebilecek biri varmı nasıl kurtarılır bu hafıza kartı icindekiler onemli degil yazık olmasın 16gb a

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşım benim de 16lık çalışmıyor aynı sende ki sorun, var mi bi çözüm arkadaşlar :(

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ben bulamadım ya kard okuyucu aldım bugun 8 tl ye takıyorum giriyor sag tıka ızın vermıyor ornegın G/ ye gırıyorum 10gb bos yanı hafıza kartıma dosyaya getırıp sag tık yapınca windows gezgını yanıt vermıyor dıye atıyor ole gidyor bicimlendırme yaparken windows bicimlendirme yapamadı diyor gablin bi çozum bulmak gerek telefoncuyada vermıyım ıcınde bazı videolar var :D

AndroidOne

AndroidOne

Üye
:d: ne videoları .

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebilecek var mı kart okuyucuyla taktım yine bugun avast ile taradım z4root u virius olarak algıladı sil diye emir verdim silemiyorda hafıza kartında degisiklik yapılmıyor :S

Üst Alt