arkadaşım flv dosyalarının indirilip izlenmesi mühim değil..internetten video izlerken flash hatası vermesinin tek sebebi bozulan flash ve flv oynatamamasıdır..
hocam pc den youtube a gir ordan herhangi bir videoyu 360 veya 460 p formatında indir flv olarak.Sadece 240p olanları açıyor.Programda istersen eğer dvd video soft.Paylaşmıştım bu programla indirebilirsin.
bıktık arkadaş size ne zararı var ya çözüm varrsa öğrenmek istyoz anna da acıyordum bellede olmyor. bn deki videoların hepsi flv ayrıca telefonun hafızası düşük intrnetten programla video indiriyom hepsi flv xd telefon kendi çektiginden başka mp4 yüzü görmyo xd du nese iyi forumlar xd
niye kızıyonkı arkadaşım ben ızlıyorum siz niye ızleyemıyorsunuz mu dedım flv vıdeoları olan site adı sorduk sadece bu kadar agresıf olmana gerekte yok
niye kızıyonkı arkadaşım ben ızlıyorum siz niye ızleyemıyorsunuz mu dedım flv vıdeoları olan site adı sorduk sadece bu kadar agresıf olmana gerekte yok
forumda ben izliyorum, bende sorun yok ,siz flashı yalnış atıyorsunuz vs. diyen bazı kişiler var, ama bir türlü ispat edemediler sorunsuz olduğunu, lafım onlaradır..iyi forumlar..
ben n8 ile genelde çok rahat film izliyorum herhangi bir formatta problem yasamadım bu gune kadar mp4 mkv flv bini geçmiştir şuandada ole herhangi bir programda kullanmıyorum
forumda ben izliyorum, bende sorun yok ,siz flashı yalnış atıyorsunuz vs. diyen bazı kişiler var, ama bir türlü ispat edemediler sorunsuz olduğunu, lafım onlaradır..iyi forumlar..
bende verdigin siteden izlemeye çalıştım yüklerken çok bekletıyor ve yirmi yirmibeş sanıye arasında donarak oynatıyor.ayrıca ben ızlıyorum demedim siteyı istememın amacı dogru olup olmadığını denemektı.
bende verdigin siteden izlemeye çalıştım yüklerken çok bekletıyor ve yirmi yirmibeş sanıye arasında donarak oynatıyor.ayrıca ben ızlıyorum demedim siteyı istememın amacı dogru olup olmadığını denemektı.