Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mınnacık bı soru ;)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZaZuM
Üye
Konu Sahibi
mınnacık bı soru ;)
samsungun wave 3 dıye bı makınası war 1.4 ghz lık falan ama bada ısletım sıstemı war bu makıneye androıd yuklenır mı (konuyu telden acıyorum yazım hatası warsa affola)
aslankaplants
Üye
ben yüklenir mi bilmiyorum ama olabilirbence yüklenir mi diye uğraşacağına android telefon daha iyi olur
gurcu_selim
Üye
Bildiğim kadarıyla böyle bişey mümkün değil.
_RYUK_
Üye
yüklenmez.wawe 3 alacagına ofiyata cok güzel android teller var onlara bakabilirsin
KayraBey
Üye
Yükleneceğini sanmam.Denildiği gibi o fiyata gayet güzel Android telefonlar mevcut.
gölgee_65
Üye
Bence yüklenmez çünkü öyle olursa üst modellerin satılma sebebi kalmaz.
MezraL123
Üye
Bence yüklenebilir. Wave 1'e yükleniyodu. Hatta galaxy s'in romunu yükleyenler var. Araştırılır ve biraz uğraşılabilirse mümkün olabilir..
Türe
Üye
ekran driverlarını bulmak problem değilse port zor bişey değil
DaNq3rB0y
Üye
yüklenmez
ZaZuM
Üye
Konu Sahibi
yorumlar için tşk ama yüklenmez diye kesip attırmayın açıklamasını yazın niye olmaz neyi eksikde olmaz
MezraL123
Üye
Bildiğim kadarıyla onun özelliklerine yakın galaxy wonder var. Onun sistemi yüklenebilir. İşini bilen biri için zor olmasa gerek.
y n s c n
Üye
Ben yüklenebiliyor diye biliyorum, hem badaOs kendini gün geçtikçe geliştiriyor, eğer donanımsal olarak o telefonu beğendiysen işletim sistemini göz önünde bulundurma derim.