Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
WP satışları artsın diye ücretsiz yapılabilir fakat 2.5 milyar dolara almışlar ve bu az para değil. Diğer platformlara göre daha ucuz da olabilir belki.Süper oldu buSatın alımla pek alakası yok derken oyun ücretsiz mi olucak ben mi yanlış anldım
Bence Microsoft bi burada bize kıyak geçsin sonra ücretli yapar belki yapsada diğer platformlardan ucuz olur bencede...WP satışları artsın diye ücretsiz yapılabilir fakat 2.5 milyar dolara almışlar ve bu az para değil. Diğer platformlara göre daha ucuz da olabilir belki.
Abi Windows Phone'ye tabiri yanlış olmamış mı ? Windows Phone'a olmaz mı ?
Ücretsiz olmaz. Android sürümü bile 13,49 TL. Demek istediğim Microsoft satın almasa da oyun zaten Windows Phone için yayınlanacakmış.Süper oldu buSatın alımla pek alakası yok derken oyun ücretsiz mi olucak ben mi yanlış anldım
Ücretsiz olmaz. Android sürümü bile 13,49 TL. Demek istediğim Microsoft satın almasa da oyun zaten Windows Phone için yayınlanacakmış.
pc ye kursak klavye desteklemez fifa da olduğu gibiAbi bir ara söylenti vardı hani ücretsiz olur diye. Olma şansın yok mu acaba? Bir de hani bizim mağaza da bir kez satın alınca tüm cihazlara yükleniyor ya eğer biz telefona oldu da 15₺ verdik aldık, o zaman orijinal oyunu pc içinde kurabilecek miyiz yani? Eğer öyleyse alınabilir.
pc ye kursak klavye desteklemez fifa da olduğu gibi
O kadarda akılsız değil Microsoft
onu belki şuan tam olarak yapılamıya bilir iki magazada olan bir oyun denemk lazım aslında kayıtları ortakmı falan diye eğer öyle bir şey varsa ancak böyle bir riske girip deneme yapmak lazım ama şuan olmasa windows 10 da kesin yaparlar o kadar ortak magaza dediler olması gerekiyor bunun oyun satın alımları kayıtları falan herşeyin ortak olması lazımAbi bir ara söylenti vardı hani ücretsiz olur diye. Olma şansın yok mu acaba? Bir de hani bizim mağaza da bir kez satın alınca tüm cihazlara yükleniyor ya eğer biz telefona oldu da 15₺ verdik aldık, o zaman orijinal oyunu pc içinde kurabilecek miyiz yani? Eğer öyleyse alınabilir.
Pek bilgim yok. Kaynak bulamadım bu konudaAbi Windows Phone'ye tabiri yanlış olmamış mı ? Windows Phone'a olmaz mı ?
Yanlış anlama abicim sadece 'vindovs fon' diye okunduğu için a ekinin geleceğini düşündüm. Senin yazdığın şekilde 'vindovs fone' diye okunuyorPek bilgim yok. Kaynak bulamadım bu konudaYanlışsa düzeltiriz.
Tamamen düz Türkçe okunuşa göre yazdım. İngilizce okunuş olsa dediğiniz doğru.Yanlış anlama abicim sadece 'vindovs fon' diye okunduğu için a ekinin geleceğini düşündüm. Senin yazdığın şekilde 'vindovs fone' diye okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?