Mif isteği bazı simgeler görünmüyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Mif isteği bazı simgeler görünmüyor ?
Arkadaşlar bildiğiniz şu avkon dosyası var batarya simgesi için onu kurdum kullanıyorum ancak bir sıkıntım var. Bildiğiniz gibi bütün mifleri hafıza kartına kopyalıyorsunuz sanırım orda bir hata yaptım eksik kopyaladım. Hangisi olduğunuda bilmiyorum hesap makinesine girdiğimde sayılar simgeler görünmüyor deneme yanılma yöntemiyle basıyorum tutarsa tutuyor. Bir de saatte sorun var saate giriyorum alarmı kurma simgeside yok sadece seçenekler ve çıkış var ortada oluyor ya hani o yok boş duruyor ama dokununca çalışıyor bu iki bir de ayarlar-telefona girdiğimde her sekmenin simgesi var sadece saat ve tarihin yok bu miflerin ismini bilen varsa bana gönderebilirmi ? alta derli toplu bir şekilde yazıyorum :

1- Hesap makinesi

2- Saat alarm kurma simgesi

3- Ayarlar-telefon-saat ve tarih simgesi

Bu üçünün miflerini birisi verebiliyorsa adını biliyorsa bir zahmet bir şekilde göndersin şimdiden çok teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
önce isimleri ne olarak geçiyor onu bilmek lazım ama benden sana bir tüyo daha kolayını söyliyeyim z ye gir bütün mifleri seç eksik kalmasın sonra hepsini e ye kopyala değiştirilsinmi diye sorduğunda hayır de sormadıkları ise senin eksiklerindir :) benim mantığımca budur...

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuya ilk senin mesaj yazacağını biliyordum :) bu benim nasıl aklıma gelmedi hemen deniyorum inş sonuç olumlu olur teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Bu konuya ilk senin mesaj yazacağını biliyordum :) bu benim nasıl aklıma gelmedi hemen deniyorum inş sonuç olumlu olur teşekkürler :)

biliyosun tabi widget we temalarla ilgili konularla hep ilgileniyorum :) walla sorununu okudum mantığımca ilk aklıma gelen çözüm bu oldu ve elbette işe yarayacak hem daha az uğraştıracak. rica ederim...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
oldu birtek çalar saat olmadı ama o da önemli değil teşekkürler dostum :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt