wpfurkan
Üye
O vergiler sadece Türkiye de o kadar aşırı yüksek. Her masrafıyla yani reklam vergi oydu buydu derken Apple için bir iphone'nun masrafı 300$ falan ama en az 700$'ara satıyor. Buda tam tamına 400$ kar anlamına geliyor. Ha Türkiye gelirsek. Amerikadaki fiyata burda satılsa ve vergiler az olsa fiyat oluyor 1800₺. 1800₺ye burda satsa apple yine aynı kârı ediyor yani yine 400$. Şimdi bu vergileri bize dayayıp fiyatları ona göre yapıyorlar ve 1800₺'lik cihaz burda 2500-3000₺ oluyor. Şimdi apple vergiyi kendi ödeyip fiyatı aynı bıraksa senin hesabın doğru oluyor ama lakin firmalar o vergileri cihazın asıl fiyatının üstüne koyarak bize öyle sattığından onlar için hiçbir şey değişmiyor. Olan bize oluyor ve firmalar aynı şekilde kâr ederken ekstra vergi masraflarını biz tüketiciler ödüyoruz.Bunun vergisi algısı yok mu devlet onlardan da para kesiyor ? Ben onlarıda içine kattım
Hayatımda Nokia dan başka bir cihaz kullanmamış biri olarak Ne çıkarırsa çıkarsın farketmez diyorum
999-1 = 998
Hayatımda Nokia dan başka bir cihaz kullanmamış biri olarak Ne çıkarırsa çıkarsın farketmez diyorum
yapma abi yaa eski nokia'cılardan kim kaldı zaten sende dışlama kendini, hepi topu bir avuç kaldık gelin bi sarılalım999-1 = 998
Android sevmeyen bir kullanıcıyım. Nokia andoride atar yaptığı dönemde en çok savunan ve tartışmalara neden olan konularda bende vardım. Yediğim uyarılar ve cezalarda işin cabası.yapma abi yaa eski nokia'cılardan kim kaldı zaten sende dışlama kendini, hepi topu bir avuç kaldık gelin bi sarılalım
Abi bende küçüklüğümden beri Nokia fanıyım. Gözümü Nokia ile açtım diyebilirim. Nokia'dan başka bir cihaz asla kullanmaya düşünmedim, tabi şu an hariç, şu anda z3 compact sahibiyim. Z3 compact almamın tek sebebi de batarya dayanımının yüksek olması. Ha stabilliğe gelince, arayüz bakımından nexus serisinden sonra en stabil en kullanışlı arayüze sahip. Gerçekten androidi samsungun saçma touchwiz arayüzünden ibaret sanmamak lazımmış. Ha ben şimdi android fanı olmadım tabi. Ben Nokia fanıyım, Nokia android de üretse windowsphone'da üretse tercihim Nokia olurAndroid sevmeyen bir kullanıcıyım. Nokia andoride atar yaptığı dönemde en çok savunan ve tartışmalara neden olan konularda bende vardım. Yediğim uyarılar ve cezalarda işin cabası.
Sonuçta Nokia Android cihaz üretecek. Savunacak konumu yok. Jolla ile birlikte hareket etse ondada apk desteği verecekler.
Geliştiriciler de uygulama , oyun yazmaz sisteme. Nasılsa android emulator var derler!!!
Ha dostluğumuz ebedidir. Sımsıcak bir dost kucaklaşmasına hayatta hayır demem.
Abi bende küçüklüğümden beri Nokia fanıyım. Gözümü Nokia ile açtım diyebilirim. Nokia'dan başka bir cihaz asla kullanmaya düşünmedim, tabi şu an hariç, şu anda z3 compact sahibiyim. Z3 compact almamın tek sebebi de batarya dayanımının yüksek olması. Ha stabilliğe gelince, arayüz bakımından nexus serisinden sonra en stabil en kullanışlı arayüze sahip. Gerçekten androidi samsungun saçma touchwiz arayüzünden ibaret sanmamak lazımmış. Ha ben şimdi android fanı olmadım tabi. Ben Nokia fanıyım, Nokia android de üretse windowsphone'da üretse tercihim Nokia olurLumia 925'i de sırf Nokia olduğu için almıştım
Abi adeta zamanda yolculuk yaşadımİlk telefonum
İlk Nokia telefonum
Eski Sevgilimden gelen hediye telefon
İlk Müzik telefonum
İlk yarım akıllı telefonum
En keyif aldığım telefonum (Efsane diyeceğim)
Şu anda kullandığım
Arada kullandığım sayısız Nokia modellerini yazmadım bile.
Evet Nokia fanıydım eskiden. Hatta wp ye Nokia yüzünden geldim.
Ama Nokia'nın saçma sapan politikalarından bıktım. Bu saatten sonra wp platformundan devam edeceğim. İsterse Nokia üretsin isterse Microsoft. Hiç farketmez benim için yani.
symbian yavaştı evet ama meegoya laf yok şimdiki işletim sistemlerine rakip olacak kadar mükemmeldi999-1 = 998
Symbian ve Meego kazığından sonra iki kere düşünmek lazım bence.
Emre Aktaş arkadaşımıza yazdığım mesajlarda sürekli megoo yüzünden Nokia'ya kızgınlığımı devamlı olarak belirtiyorum.symbian yavaştı evet ama meegoya laf yok şimdiki işletim sistemlerine rakip olacak kadar mükemmeldi
ilklerin sistemiydi
meegonun nesine gıcıksınEmre Aktaş arkadaşımıza yazdığım mesajlarda sürekli megoo yüzünden Nokia'ya kızgınlığımı devamlı olarak belirtiyorum.
Kaldı ki bir kaç mesaj üstte Efsane dediğim cihaz N9 dur.
Şu an benim hanım kullanıyor. Dış camı kırıldı ama halen inatla çalışıyor. O kadar sağlam bir cihaz. Hatta resim çekip atarım az sonra.
Meegoya değil Nokia'ya kızgınlığım. Zira böyle bir işletim sistemini sonlandırmak tek kelime ile intihar demekti. Ha Android açık kaynak kodlu diyene kapak niyetine Meegoyu yapıştırırım. Meego tam Linux'tur. Android gibi yarım yamalak değil (Dalvik - Art).meegonun nesine gıcıksın
usta nokia senin kadar n9un reklamini yapsaydi simdiye en cok satandiMeegoya değil Nokia'ya kızgınlığım. Zira böyle bir işletim sistemini sonlandırmak tek kelime ile intihar demekti. Ha Android açık kaynak kodlu diyene kapak niyetine Meegoyu yapıştırırım. Meego tam Linux'tur. Android gibi yarım yamalak değil (Dalvik - Art).
Ben N9 ve Meego hastasıyım. Bu konuda rahat olun yani.
920 kullanıyorum ve almamın ilk ve tek Sebebi N9'a benziyor olmasıdır. Nokta. Wp falan hikaye işin aslı benim için. Hala da ara sıra 2.ellerine bakıyorum alsam mı diye çok geçiyor içimden ama elimdekinden soğurum diye vazgeçiyorumMeegoya değil Nokia'ya kızgınlığım. Zira böyle bir işletim sistemini sonlandırmak tek kelime ile intihar demekti. Ha Android açık kaynak kodlu diyene kapak niyetine Meegoyu yapıştırırım. Meego tam Linux'tur. Android gibi yarım yamalak değil (Dalvik - Art).
o konuda hakkın var ama aklı olan meego gibi bir işletim sistemini bırakmazdıMeegoya değil Nokia'ya kızgınlığım. Zira böyle bir işletim sistemini sonlandırmak tek kelime ile intihar demekti. Ha Android açık kaynak kodlu diyene kapak niyetine Meegoyu yapıştırırım. Meego tam Linux'tur. Android gibi yarım yamalak değil (Dalvik - Art).
nerden nereye simdi Salfish OS olduMeegoya değil Nokia'ya kızgınlığım. Zira böyle bir işletim sistemini sonlandırmak tek kelime ile intihar demekti. Ha Android açık kaynak kodlu diyene kapak niyetine Meegoyu yapıştırırım. Meego tam Linux'tur. Android gibi yarım yamalak değil (Dalvik - Art).
Android normalde kasmaz kastıran bilincsizBenimde aslında Nokia aklımda değildi Nokia yı çok severim ama tarafsız bakarım. En iyi mobil telefon ureticisi Nokia dır kim,ne derse desin en kaliteli en dayanıklı en özellikli telefon Nokia dır N1 satış rekorları kırdı , Şimdi android e geçmekle en iyisini yaptı MeeGo fırsatını kaçırdı ama Androidde iyi bi dikiş tutacağına eminim
Jolla & Android - MaxiCepAndroid sevmeyen bir kullanıcıyım. Nokia andoride atar yaptığı dönemde en çok savunan ve tartışmalara neden olan konularda bende vardım. Yediğim uyarılar ve cezalarda işin cabası.
Sonuçta Nokia Android cihaz üretecek. Savunacak konumu yok. Jolla ile birlikte hareket etse ondada apk desteği verecekler.
Geliştiriciler de uygulama , oyun yazmaz sisteme. Nasılsa android emulator var derler!!!
Ha dostluğumuz ebedidir. Sımsıcak bir dost kucaklaşmasına hayatta hayır demem.
Nokia plan yapmıştır illakio konuda hakkın var ama aklı olan meego gibi bir işletim sistemini bırakmazdı
bence köprünün altından başka sular aktı; nokianın microsoftun hileleri ile zayıfladığına dair söylentiler var 2007den beri her hareketini izleyecek şekilde sistemlerinin değiştirildiğine dair söylentiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?