Microsoft'tan sonra Nokia da pazartesiyi İşaret etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sataer

Üye
tablet olacağı kesin gibi ama nasıl bir tablet orasını merak ettim bu kadar lansman yapılıyorsa tam benim beklediğim gibi birşey çıkacak gibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Artik bu kadar heyecandan sonra cigir acan bir teknolojiyle gelmesi lazim o cihazin.

- - - Eklendi - - -

Yeni surface microsoft tablet

sataer

Üye
aynen güzel olmuş ama microsoft neden büyük bir canlı yayın yapmıyor çözemedim ve işin Nokia kısmı hala belirsiz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen güzel olmuş ama microsoft neden büyük bir canlı yayın yapmıyor çözemedim ve işin Nokia kısmı hala belirsiz

Benim de aklimdan o gecti ama bu cihazi birisi uretti ve buyuk ihtimalle o nirisi nokia olabilir.

sataer

Üye
beni tatmin etmedi böyle bişey olsa Nokia neden pazartesiyi bekleyin desinki Nokia ile ilgili bişey olmalı bence tablette herhangi bi Nokia ibaresi göremedim.

- - - Eklendi - - -

bi saniye son bi resim geldi orda o tablet laptop oldu sanıeım ?

barbin3900

barbin3900

Üye
beni tatmin etmedi böyle bişey olsa Nokia neden pazartesiyi bekleyin desinki Nokia ile ilgili bişey olmalı bence tablette herhangi bi Nokia ibaresi göremedim.

aynen nokia niye pazartesiyi bekleyin dedi ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim ilgimi cekmiyor zaten tabletler bekleyelim bakalim nokia bu isin neresinde.

sataer

Üye
harika bişey muhakkak alırım bunu. İşlemci i5 3.nesil

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

bi saniye son bi resim geldi orda o tablet laptop oldu sanıeım ?
Arkasinda dahili platformu var ama o klavye nereden cikti mouse ped gibi incecik

sataer

Üye
pardon bu intel versiyonuymuş arm ve nvidia da varmış nvidia daha cazip geldi bana

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesela tpm cipi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt