Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft'tan sonra Nokia da pazartesiyi İşaret etti
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sataer
Üye
tablet olacağı kesin gibi ama nasıl bir tablet orasını merak ettim bu kadar lansman yapılıyorsa tam benim beklediğim gibi birşey çıkacak gibi
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Artik bu kadar heyecandan sonra cigir acan bir teknolojiyle gelmesi lazim o cihazin.
- - - Eklendi - - -
Yeni surface microsoft tablet
sataer
Üye
aynen güzel olmuş ama microsoft neden büyük bir canlı yayın yapmıyor çözemedim ve işin Nokia kısmı hala belirsiz
Benim de aklimdan o gecti ama bu cihazi birisi uretti ve buyuk ihtimalle o nirisi nokia olabilir.
sataer
Üye
beni tatmin etmedi böyle bişey olsa Nokia neden pazartesiyi bekleyin desinki Nokia ile ilgili bişey olmalı bence tablette herhangi bi Nokia ibaresi göremedim.
- - - Eklendi - - -
bi saniye son bi resim geldi orda o tablet laptop oldu sanıeım ?
beni tatmin etmedi böyle bişey olsa Nokia neden pazartesiyi bekleyin desinki Nokia ile ilgili bişey olmalı bence tablette herhangi bi Nokia ibaresi göremedim.
- - - Eklendi - - -
bi saniye son bi resim geldi orda o tablet laptop oldu sanıeım ?