Microsoft'tan sonra Nokia da pazartesiyi İşaret etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
microsoft'un as once yaptigi aciklamaya gore:by gece Turkiye saati Ike 01:30da bir tanitim yapilacak fakat bu tanitim alişilagelmiş tarzda party veya kokteyl şeklinde degil hollywood daki milk studyolarinda yapilacak.

theposies

theposies

Üye
microsoft'un as once yaptigi aciklamaya gore:by gece Turkiye saati Ike 01:30da bir tanitim yapilacak fakat bu tanitim alişilagelmiş tarzda party veya kokteyl şeklinde degil hollywood daki milk studyolarinda yapilacak.

ozaman büyük bitseydir :)

m542tf

m542tf

Üye
ben sabaha kadar ayaktayım hadi bakalım

sataer

Üye
Windows 8 ve Wp8 in entegrasyonu tanıtılır zannımca bir de tablet.

- - - Eklendi - - -

yayını bizim izleme şansımız var mı?

man20

man20

Üye
ben sabaha kadar ayaktayım hadi bakalım
tatlım, bu kadar takmayın kafanıza yaa. tamam bende çok heyecanlıyım ama o kadar geç saatlere kadar ayakta durmam. sizde yatın uyuyun 1:30 da başlicakmış kim bilir kaçta bitecek :) yarın sabah kalktığınızda da öğrenirsiniz :)

m542tf

m542tf

Üye
tatlım, bu kadar takmayın kafanıza yaa. tamam bende çok heyecanlıyım ama o kadar geç saatlere kadar ayakta durmam. sizde yatın uyuyun 1:30 da başlicakmış kim bilir kaçta bitecek :) yarın sabah kalktığınızda da öğrenirsiniz :)

tatlım iyiymiş ben kafama takmıyorum benimkisi mecburi bir durum sabaha kadar işteyim gece vardiyasındayım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Su anda apple'in boyle bir tanitimi olsaydi butun internet sitelerimiz canli veriyor olurdu ama nedense konu nokia ve microsoft olunca tarafsiz olamiyorlar:(

sataer

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Su anda apple'in boyle bir tanitimi olsaydi butun internet sitelerimiz canli veriyor olurdu ama nedense konu nokia ve microsoft olunca tarafsiz olamiyorlar:(

birde basın özgürlüğü diye naa'ra'lar atarlar gelin tarafsız olunda görelim ama nerdee apple'nin şakşakçıları oluyorlar.

Otroligt

Otroligt

Üye
Çok beklettiler ama ya :(

sataer

Üye
rica eederim

m542tf

m542tf

Üye
saat 01:39 oldu bi gelişme warmı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gelişmeleri aşagidaki linkten canli olarak izleyebilirsiniz.

sataer

Üye
video yok burda da sadece yazı var?

- - - Eklendi - - -

sanırım çift ekran teknolojisi tanıtılacak resimler ona benziyor tableti de andırıyor kafam karıştı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
video cekimine izin verilmez buyuk bir ihtimalle resimleri de microsoft servis ediyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt