Hakanmtn54
Üye
nokia suit programında n8 için microsoft güncellemesi gelmiş kesin bunun için beklediler![]()
ne degisti
nokia suit programında n8 için microsoft güncellemesi gelmiş kesin bunun için beklediler![]()
microsoft'un as once yaptigi aciklamaya gore:by gece Turkiye saati Ike 01:30da bir tanitim yapilacak fakat bu tanitim alişilagelmiş tarzda party veya kokteyl şeklinde degil hollywood daki milk studyolarinda yapilacak.

tatlım, bu kadar takmayın kafanıza yaa. tamam bende çok heyecanlıyım ama o kadar geç saatlere kadar ayakta durmam. sizde yatın uyuyun 1:30 da başlicakmış kim bilir kaçta bitecekben sabaha kadar ayaktayım hadi bakalım
yarın sabah kalktığınızda da öğrenirsiniz 
tatlım, bu kadar takmayın kafanıza yaa. tamam bende çok heyecanlıyım ama o kadar geç saatlere kadar ayakta durmam. sizde yatın uyuyun 1:30 da başlicakmış kim bilir kaçta bitecekyarın sabah kalktığınızda da öğrenirsiniz
![]()
hııııı o zaman tamam
tatlım iyiymiş ben kafama takmıyorum benimkisi mecburi bir durum sabaha kadar işteyim gece vardiyasındayım

Su anda apple'in boyle bir tanitimi olsaydi butun internet sitelerimiz canli veriyor olurdu ama nedense konu nokia ve microsoft olunca tarafsiz olamiyorlar![]()
Su anda apple'in boyle bir tanitimi olsaydi butun internet sitelerimiz canli veriyor olurdu ama nedense konu nokia ve microsoft olunca tarafsiz olamiyorlar![]()
microsoft un kendi yayın linki yok mu?
Yok adamlar devlet sirri gibi sakliyorlar
bekleyelim görelimsaat 01:39 oldu bi gelişme warmı?
henüz bir şey yok daha