ogzhnoTr
Üye
Hiç kullanmadığım için ilk defa gördüm . Teşekkürler.
Yurt dışında kullanım için sanırım bende görmedim kendi telefonumda
yurt dışı paketi yoksa faturaya bindiriyor 
Hiç kullanmadığım için ilk defa gördüm . Teşekkürler.
yurt dışı paketi yoksa faturaya bindiriyor 
Bu özellik Windows Phone 8.1 tanıtımında duyurulmuştu. Varsayılan mesajlaşma uygulamasını değiştirebileceğiz. Ama ne zaman tam izinlerdi verilecek bilmiyorumTüm lumia sahiplerine gelme ihtimali nedir?
Belki gdr2 ye saklarlar.Bu özellik Windows Phone 8.1 tanıtımında duyurulmuştu. Varsayılan mesajlaşma uygulamasını değiştirebileceğiz. Ama ne zaman tam izinlerdi verilecek bilmiyorum
Hattım vodafone bölge ve dil Almanya yaptım yine de yüklenmedi@dücane hattın Vodafone olmalı. Uygulama Vodafone hatlı cihazlar içinmiş.
Bu özellik Windows Phone 8.1 tanıtımında duyurulmuştu. Varsayılan mesajlaşma uygulamasını değiştirebileceğiz. Ama ne zaman tam izinlerdi verilecek bilmiyorum
Al benden de o kadar, joyn u yükleyemedim kızdım ms ye bide bu çıktı, ne demek vodafone a özel ya
büyük ihtimal öyle olur bence yani öyle umuyorumSabır arkadaşlar. Microsoft bir adım attı gerisi geliştiricilere kalıyor. gdr2 prv gelsin belki izin verirler indirmeye.
nerde o günlerfacebook messengeri inş. yine buna geri alırlar.. Messenger iptal olmadan o iş zor gibi ama bellide olmaz.
düzeltilmesi lazım artık zorunluluk olayı sıktı iyice
eskisini mumla arıyoruzFacebookta mesajlaşmayı telefona almaları bana imkansız gibi geliyor. Almaları takdirinde facebook messenger mağazadan çekilebilir. Adam boşuna mı uygulamasını yapmışnerde o günlerdüzeltilmesi lazım artık zorunluluk olayı sıktı iyice
eskisini mumla arıyoruz
Bu messenger olayı ios taki mantık gibi olacak bence. Wp liler arasında hem normal mesajlaş hem internet aracılığıyla whatsapp vari işler yap.Facebookta mesajlaşmayı telefona almaları bana imkansız gibi geliyor. Almaları takdirinde facebook messenger mağazadan çekilebilir. Adam boşuna mı uygulamasını yapmışBu messenger olayı ios taki mantık gibi olacak bence. Wp liler arasında hem normal mesajlaş hem internet aracılığıyla whatsapp vari işler yap.

var uygulama sadece operatörler izin verirse yüklenebiliyorkonuyu hortlatıyorum kusura bakmayınuygulamayla ilgili gelişme yok mu?
var uygulama sadece operatörler izin verirse yüklenebiliyor