Microsoft'tan Mesajlaşma+ Uygulaması Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ErturkSahin

PureFood

PureFood

Üye
L920 bölge Türkiye yüklenemiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tüm lumia sahiplerine gelme ihtimali nedir?
Bu özellik Windows Phone 8.1 tanıtımında duyurulmuştu. Varsayılan mesajlaşma uygulamasını değiştirebileceğiz. Ama ne zaman tam izinlerdi verilecek bilmiyorum

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byibo
dücane

dücane

Üye
Bu özellik Windows Phone 8.1 tanıtımında duyurulmuştu. Varsayılan mesajlaşma uygulamasını değiştirebileceğiz. Ama ne zaman tam izinlerdi verilecek bilmiyorum

Evet hocam dedigin gibi. Bu uygulama normal mesaj bölümün yerini aliyor. Uygulamayi yükleyip acinca, bu uygulama normal mesaj bölümünün yerini aldigini ve daha kullanisli oldugunu, begenmeme ihtimaline göre de ayarlar dan yine de eski mesaj kismini secebilecegimizi yaziyordu

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şunu bir yükleyebilseydim iyi olacaktı . Çok merak ettim .

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Al benden de o kadar, joyn u yükleyemedim kızdım ms ye bide bu çıktı, ne demek vodafone a özel ya

dakamon

dakamon

Üye
Sabır arkadaşlar. Microsoft bir adım attı gerisi geliştiricilere kalıyor. gdr2 prv gelsin belki izin verirler indirmeye.

• Beğen
Tepkiler: byibo
byibo

byibo

Üye
KenanK

KenanK

Üye
facebook messengeri inş. yine buna geri alırlar.. Messenger iptal olmadan o iş zor gibi ama bellide olmaz.

ko4fun

ko4fun

Üye
facebook messengeri inş. yine buna geri alırlar.. Messenger iptal olmadan o iş zor gibi ama bellide olmaz.
nerde o günler :D düzeltilmesi lazım artık zorunluluk olayı sıktı iyice :D eskisini mumla arıyoruz

remzi33

remzi33

Üye
Bu uygulamayla alakalı bir bilgi yok mu arkadaşlar? Hâlâ yükleyemiyoruz Gerçekten merak ettim standart mesajlaşma uygulamasından ne farkı varmış.

dakamon

dakamon

Üye
nerde o günler :D düzeltilmesi lazım artık zorunluluk olayı sıktı iyice :D eskisini mumla arıyoruz
Facebookta mesajlaşmayı telefona almaları bana imkansız gibi geliyor. Almaları takdirinde facebook messenger mağazadan çekilebilir. Adam boşuna mı uygulamasını yapmış :) Bu messenger olayı ios taki mantık gibi olacak bence. Wp liler arasında hem normal mesajlaş hem internet aracılığıyla whatsapp vari işler yap.

KenanK

KenanK

Üye
Facebookta mesajlaşmayı telefona almaları bana imkansız gibi geliyor. Almaları takdirinde facebook messenger mağazadan çekilebilir. Adam boşuna mı uygulamasını yapmış :) Bu messenger olayı ios taki mantık gibi olacak bence. Wp liler arasında hem normal mesajlaş hem internet aracılığıyla whatsapp vari işler yap.

facebook u bağlamasına gerek yokki. Microsoft live hesabı ile oturum açılsa, otomatikman facebook ta gelecek oraya. hala daha Microsoft live ile bağlantılı facebook :D

Bu telefonlar arası mesajlaşma olayı live hesabı ile olursa gelir işte.

remzi33

remzi33

Üye
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın :) uygulamayla ilgili gelişme yok mu?

StartTheGame

StartTheGame

Üye
He şimdi anladım bu bizim mesajlaşma :D

Üst Alt