Google Android Mesajlaşma Uygulamasını Güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Android Mesajlaşma Uygulamasını Güncellendi
Google tarafından bir çok cihazda varsayılan olarak sunulan Android Mesajlaşma uygulaması yeni güncellemesine kavuştu.



Google tarafından geliştirilen ve bir çok cihazda varsayılan olarak gelen Android Mesajlaşma uygulaması yeni bir güncelleme almaya başladı. Yeni güncelleme Google Mesajlar 2.7 ile beraber geliyor. Güncelleme ile değişen özellikler listesinde herhangi bir değişiklikle ilgili ayrıntı bulunmuyor ancak APK dosyasının kodları üzerinde yapılan detaylı bir inceleme uygulama içerisinde yapılan bazı dikkat çekici yenilikleri ortaya çıkardı.

https://www.maxicep.com/google-duo-play-storeda-en-yuksek-puani-alan-iletisim-uygulamasi-oldu
Google Duo, Play Store'da En Yüksek Puanı Alan İletişim Uygulaması Oldu
En yeni güncellemeyle gelen önemli özelliklerden biri Google Duo ile olan entegrasyon. Eğer rehberinizde Google Duo kurulu olan kişiler varsa, ilgili başlık çubuklarında bir video simgesi göreceksiniz. Bu sayede tek bir tıklama ile mesajlaşırken Google Duo uygulamasını çalıştırarak o kişi ile videolu görüşme yapmaya başlayabileceksiniz.



Güncellenen Android Mesajlaşma uygulaması ayrıca, bir görüşmeyi yeniden açtığınızda kaç tane yeni mesaj aldığınızı gösterecek. Son olarak yeni güncelleme ile Android Mesajlaşma uygulaması, çift sim kart desteği bulunan akıllı telefonlar için RCS standardına destek vermeye başladı.

Yeni özelliklerin yanı sıra, Android Mesajlaşma uygulamasının genel dosya boyutu da azaltıldı. Yapılan incelemelerde Android Wear cihazları için tasarlanmış olan bir APK'nin kaldırılması sayesinde uygulamanın boyutu yaklaşık olarak 5,7MB daha düşük hale geldi. Android Mesajlaşma uygulamasının en son sürümünü Google Play Store uygulama mağazası üzerinden Android cihazınıza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Google Android Mesajlaşma Uygulamasını Güncellendi
 


Üst Alt