Bunun cevabını vermiştim![]()
Tam tersine Microsoft işin içine girdikten sonra fiyatlar düştü. Misal Lumia 720 300€ çıkış fiyatına sahipti. Lumia 735 ise çok daha üstün bir cihaz olmasına rağmen 250€ gibi bir fiyatla çıktıMicrosoft işin içine girerse fiyatlar artar gibi geliyor.
Göreceğiz bakalımHerşey çok alel acele oluyor gibi. Şimdi microsoft markalı bir telefon çıkartacaklarmış piyasaya isim duyurmak adına ama biraz yavan olacaktır. Cihaz konusunda neden se çok düşünmüyorlar gibi geliyor bana. hep bir eksik var. Amiral gemi modellerinde bile.Açıkcası MS nin cep telefonu bazında bence çok çalışması deneyim kazanması lazım.Tam tersine Microsoft işin içine girdikten sonra fiyatlar düştü. Misal Lumia 720 300€ çıkış fiyatına sahipti. Lumia 735 ise çok daha üstün bir cihaz olmasına rağmen 250€ gibi bir fiyatla çıktı
Lumia lar gerçekten şık ve kaliteli,eğer yazılım konusunda daha hızlı davranıp kullanıcılarının isteklerini bir an önce karşılarsa ben başka bir platformu düşünmem bile.Efsane bi telefon çıkaramazsa Microsoft , daha fazla Wp kullanır mıyım bilemiyorum[/QUOT
Tamam da Nokia'nın mobil bölümü personeli, ekipmanı ve imalathanesiyle birlikte satılmadı mı Microsoft'a? Nokia şimdi kiminle ne üretecek?
Efsane bi telefon çıkaramazsa Microsoft , daha fazla Wp kullanır mıyım bilemiyorum![]()