Yok çıkmadı ama şunun gibi mad Eagle da demiş 6 çıktı da mı 7 çıkıyor?Windows 9 çıktı mı da 10 çıkıyor?
güncellemeler ile gelişir merak etmeyin Windows eskiden beri tema değiştirip önümüze koyuyordu en azından şimdi daha güzel şeyler yapıyor. En azından 8 ve 8.1 eski işletim sistemleri gibi ağırlaşmıyor. 7, xp falan kullanırken 6 ayda bir format atardım hantallaşırdı 8 ilk çıktığından beri kullanıyorum sıkıntı yok birtek ilk aldığımda pc single sürümdü pro yaptım bir de ssd taktığımda 8.1'e yükselttim. Gerçi bilgisayarım iyi olduğu için ağırlaştığını hissetmiyor olabilirim ama masaüstünde de yüklü onda da ilk format attığım gibiBende yok kaldırılmış... halbuki o güzeldiwi 10daki güzel değil
![]()
aynen öyle sanırım windows çıkan windows sayısına göre bir izleme yapıyor. Yani winows 7 7. windows olduğu için o ismi verdi. Ara windowslar var tabi ancak 9 çıkarmadı çünkü 8.1'de 9 niteliğinde pek değişim yoktu. O yüzden 8.1 yapıp 10. sürümü windows 10 adında vermiş olabilirler tabi bu sadece bir teoriYok çıkmadı ama şunun gibi mad Eagle da demiş 6 çıktı da mı 7 çıkıyor?

Hayır başlangıç ekranı halen mevcut, görev çubuğuna sağ tıkla start menu kısmından bi yer cardı şu an aklımda değil orayı işaretleyince normal windows 8 oluyor.Bende yok kaldırılmış... halbuki o güzeldiwi 10daki güzel değil
![]()
çok iyi olurYarın ben 4 den sonra yükleyip bi video anlatımı çekmeyi planlıyorum![]()
)Windows 1.0 vardı diye biliyordumOna bakarsan 1,2,3,4,5,6 çıkmadan 7 çıktı

Dede "Dede"Ben windows 3.1 kurup kullanmış adamım. O kadar yaşlıyım yani![]()

Benim ilk bilgisayarım 98'diBen windows 3.1 kurup kullanmış adamım. O kadar yaşlıyım yani![]()

Ohoooo... Ondan önce windows me var... 95 var... Fosilim benBenim ilk bilgisayarım 98'di![]()

La @Dede ismi sende ise ben niye fosilimOhoooo... Ondan önce windows me var... 95 var... Fosilim ben
Gerçi @Nextman varken bana bu kadar hava atmak düşmez![]()
Evet Türkiyede ilk işletim sistemi olan sınıfları kurduk orası gerçek yaşımızı belli etme genç sağlına dikkat et.
Abi sana lafım yok fosil olan benim. İçim çürük benimLa @Dede ismi sende ise ben niye fosilimEvet Türkiyede ilk işletim sistemi olan sınıfları kurduk orası gerçek yaşımızı belli etme genç sağlına dikkat et.
Ayrıca Microsoft bu yaptığı ters köşe ile çok ses getirecek. Ücretsiz yükseltme desteği de gerçekleşirse artık Welcome to W-10 deriz![]()