Esendağlı
Üye
Sistem henüz ÜST SEVİYE olmadığından üst seviye cihazda çıkartmıyorlar anlaşılanBu üretilecek haberi olan 10. Cihaz haberi, hepsi de orta seviye. Nerde üst seviye? Neyse benim işime geliyor eğer üst seviye çıkarsa elimdeki 1520 düşük model olacak
Sistem henüz ÜST SEVİYE olmadığından üst seviye cihazda çıkartmıyorlar anlaşılan
1080p Ellerinde yokmu ?Microsoft RM 1062/1063/1064/1065
Bu cihaz 720p çözünürlüğe ve 5.7" ekrana sahip orta seviye Lumia 1330 olacak.
Bir başka cihaz ise Microsoft RM 1072/1075 orta seviye 5” 720p ekranlı Finlandiya'da görülmüş. Fakat bunun test cihazı ya da prototip olabileceği söyleniyor.
Microsoft RM 1069/1070/1071
Bu da 4" 480X800 çözünürlüğünde alt seviye bir cihaz ve gelişmekte olan Asya pazarları için olduğu iddia ediliyor.
@bulutsuzgece @Mr.H
Lumia 930 derdimBeklenen cihazlar değil. Şimdi size note 4 veya 1520 deseler neyi seçerdiniz? İşte bizim seçeceğimiz bi'şeyler gelirse alırız yoksa diğerlerine b bakarız.
Note 4 kıyaslanamayacak kadar yazılımsal özelliğe sahip. Tabiki note 4Beklenen cihazlar değil. Şimdi size note 4 veya 1520 deseler neyi seçerdiniz? İşte bizim seçeceğimiz bi'şeyler gelirse alırız yoksa diğerlerine b bakarız.
Adreno 420 Tercih ederimLumia 930 derdim
Denemekte fayda var. Bence iyi bir android telefon dene bir süre sonra tekrar konuşalım.@papakudioflu Ali abi normalde bende wp seçerim ama lu yazılımsal farklar varken üst seviyede ben gidip de wp seçmem. Ben şu an alt seğmendeyim ve çok memnunum ancak üst seviyede olmam yani. Çünkü cihazını sonuna kadar zorlayamam ve bu beni mutsuz eder. Ne zaman donanımı tam anlamıyla kullanır o zaman seçerim. Eğer seneye yaza dediğim gibi bir cihaz olursa kesinlikle onu alırım ama olmazsa üst seviyede buna verilen paraya yazık. Hakkını veren bir şeyler ararım.
Şuan En İyi Android Telefon Note 4..Denemekte fayda var. Bence iyi bir android telefon dene bir süre sonra tekrar konuşalım.
Ben yorum yapmıyorum. Kullanıp test edin konuşalım diyorum.Şuan En İyi Android Telefon Note 4..
Bir 2.50 Sene Sıkıntı Yaşatmaz...
çok şakacısınızLumia 930 derdim
Gelecek zamancek-cak geniş zamanlı kelime ve duyurular
He gele-cek te gele-cek!Gelecek zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?