Haber Microsoft SkyDrive ismini OneDrive olarak değiştireceğini abonelerine duyuruyor !

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ayrıca konusu açılmışken belirteyim Onedrive ile pc senkronizasyonu yapanlara +8GB veriliyor.
Abi pc senkronizasyonu derken ben pc yede skydrive kurdum birşeyi skydrive yükleyince pc dede gözüküyor dediğin bu mu?

• Beğen
Tepkiler: mesutmaxi

mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
resimdeki telefon neden WP telefon değil de Samsung Galaxy tipi duruyo? :dry: microsoft bile şaşırmış valla :)

insan oraya bi lumia koyar :D

Belki ATIV S'tir. :)

Bu da mı ofsayt be arkadaşlar :D Müsterih olun raad olun Powered By Nokia Lumia 925 :) The Orijinal

Bide şimdi farkettim :D Arkadaşlara bak ya bi tanesi 925 kullanmıyor Lumia koysana diyorlar :D Söylettiniz illa

Son düzenleme:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu da mı ofsayt be arkadaşlar :D Müsterih olun raad olun Powered By Nokia Lumia 925 :) The Orijinal

Bide şimdi farkettim :D Arkadaşlara bak ya bi tanesi 925 kullanmıyor Lumia koysana diyorlar :D Söylettiniz illa
ustad sanırım yanlış anladın, senin telefon için söylemiyoruz, microsoftun attığı resimde tablet PC vs olan, ordaki telefon samsung diyoruz biz :)

• Beğen
Tepkiler: mesutmaxi ve OttomaN TigeR
mesutvision

mesutvision

Üye
    Konu Sahibi
ustad sanırım yanlış anladın, senin telefon için söylemiyoruz, microsoftun attığı resimde tablet PC vs olan, ordaki telefon samsung diyoruz biz :)
Ya gece yarısı uykulu forum yaparsan böyle oluyor:D Arkadaşlar çok özür diliyorum hepinizden... Oradaki Microsoft kelimesini atlayıp alınganlık yapmışım. Daha Çavuş um idare edin ogrenecem :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 925 aldım kampanya diye 20 gb vardiler. 7 de zaten standart veriyordu OneDrive :) 27.. Bide + 8 versin şimdi 35 e tamamlayalım kaba hesap :)) Müthiş
verilen 20Gb 21.12.2014'e kadar kullanabiliyorsun ama

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
SkyDrive Ve Mega Hesaplarım Bana Yetiyor :)

• Beğen

zbahadir

Üye
N925 16GB + 7GB Skydrive olunca haliyle alan yetmedi bende +50GB daha ilave ettim ancak yetti. Ama hala anlayabilmiş değilim. Böyle bir telefon yapıyorsan bunu alanlar haliyle telefonla çok oynayan kişiler olduğu için telefon hafızasını ya yüksek tutacaksın ya da SD kart yuvası koyacaksın. 16GB nedir yahu çocuk oyuncağı gibi. Adam gibi bir oyun koysan alan sadece ona yetmez. neyse ki mobilde oyun sever biri değilim.

Üst Alt