Silisyaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tam da ona değinmeyi unuttum diye gelmiştim buraya. Şarj konusunda çekinceniz olmasın. Fark yok veya belki bir miktar daha iyi gidiyor. Satabiliteye madde madde değindim. Genel olarak w10un önünde.stabilite ve performans nasıl? Şarj konusunuda değinirsen? Mesela th2 de telefonlar geç şarj olup çabuk boşalıyordu?
Pc de yaptığının aynısını yapmaya çalışıyor. Yazılım üretecek pazarına çoğunu başka markalara bırakacak kendisi de yılda bir ust seviye cihaz çıkaracak surface serisi gibi.Şimdiye kadar ki gelişmeler gösteriyor ki, microsoft telefon üretmek yerine sistem üzerine yoğunlaşıyor.
Telefonu başkaları üretecek..
Microsoft ise büyük çaplı telefonlar üreterek piyasaya girecek.
Bilgisayar ile cep telefonu yazılımını aynı ekip yapıyor.Pc de yaptığının aynısını yapmaya çalışıyor. Yazılım üretecek pazarına çoğunu başka markalara bırakacak kendisi de yılda bir ust seviye cihaz çıkaracak surface serisi gibi.
Sent from mTalk using lumia950
Adamlar evrensel uygulama yaptılar ios portu yaptılar visual studioyu ücretsiz verdiler xamarin satın alıp 400$ lık yazılımı da ücretsiz yaptılar daha ne yapsınMağazadaki eksiklik düzelmedikçe sistem isterse uzaya çıksın yine olmaz. Hala geliştiricilerin ilgisini çekmiyor bu platform. Çekiyorsa da 10 geliştiriciden 1-2si anca.
Yapmadılar demiyorum yaptılar ama ilerleyiş hala emekleme hızında. Geliştirici kullanıcı yok diye gelmiyor, kullanıcı uygulama yok diye. Tam bir kısır döngü.Adamlar evrensel uygulama yaptılar ios portu yaptılar visual studioyu ücretsiz verdiler xamarin satın alıp 400$ lık yazılımı da ücretsiz yaptılar daha ne yapsın
Sent from mTalk using lumia950
Cihaz yok diyorsun x20 döneminde tonla cihaz vardı da ne oldu?Cihaz yok cihaz. Cihazı olmayan sisteme kim neden uygulama yapsın
Docka zaten gerek yok hdmi kablosu ile çalışıyor docl sadece fare klavye flash yani usb girişleri için lazım yoksa gereksiz bu sene sınavdan sonra inşallah odama dizeceğim continuum seti monitor bluetooth fare klavye efsane olurMicrosoft fantazi peşinde. İş dünyası Windows kullanıyor diye yeni çıkaracakları telefonları da iş dünyasına çalışma hayatına yönelik düşünecekler. Becerebilirlerse bilgisayar dünyası ile tamamen uyumlu platinyum seviye bir yada iki cihaz çıkarıp 4-5 bine millete yedirecekler. Bu cihazların güvenliğinin üst seviyede olması için marketin gelişmesini istemiyor olabilirler. Ben başka bir ihtimal göremiyorum. Yeni gelecek cihazlarda da dock cihaz içinde dahili olur. Adamlar yenilik diye duyurdular bu docku ama cihaz satmadılar. Bi docku beceremediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?