Microsoft Nokia 'yı satın aldı

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
Bence bu, güncellemeler adına çok iyi oldu. Microsoft artık Windows, Office vb. sistemlerle uğraşır. Nokia ise tamamen WP ye kitlenir. Zaten 32 bin Nokia çalışanının Microsoft a geçeceği söyleniyor. Bakalım eğer Kasım a kadar GDR3 gelirse iyi sinyaller verir.

messevim

messevim

Üye
zaman gösterecek...

braayn

braayn

Üye
Zaman herşeyin ilacıdır.Biryerden iyi oldu diyorum çünkü MS GDR serisini yayınlayıp Nokia vb mobil üreticilerine yolladıktan sonra Kendileride modifiye edip veriyorlardı artık tek bir güncelleme direk Ms'den gelicektir.Bence birlikten GÜÇ doğacaktır.

- - - Eklendi - - -

Zaman herşeyin ilacıdır.Biryerden iyi oldu diyorum çünkü MS GDR serisini yayınlayıp Nokia vb mobil üreticilerine yolladıktan sonra Kendileride modifiye edip veriyorlardı artık tek bir güncelleme direk Ms'den gelicektir.Bence birlikten GÜÇ doğacaktır.

Tek sorun ücretsiz nokia uygulamalarının ücretliye dönmesi çünkü MS bu konuda biraz parayadüşkün bir firma bence

braayn

braayn

Üye
düzelteyim ücretliye dönebilir bel ki?

asigsasi

asigsasi

Üye
tam yeni bir telefon alacakken bu haber karşısında 6-7 ay daha beklemek gerek :D

ZzZz11

ZzZz11

Üye
ben daha da iyi olacağını düşünüyorum, tek elden çıkacak herşey.

sekajmer

sekajmer

Üye
Ohoo oldu mu bu şimdi ya biz markası için aldık arkadaş Allah aşkına ne satması ya

Peki ms tamamen satın aldıktan sonra Nokia farkı kalmayacak symbian gibi desteksiz kalacağız ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Umarım herkes için doğru bir karardır.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
sekajmer

sekajmer

Üye
Şimdi hem,işletim sistemimiz hem de kullandığımız telefonlar tamamen ms un mu oldu ??

dakamon

dakamon

Üye
İşletim sistemi zaten ms nin :) telefon üretimi ve servislerini aldı. Bakalım sonuçta alıp batıracak değil ya Nokia adını. Daha da geliştirmesi gerektiğini biliyor. Bunun için çabalayacaktır ms. En azından umalımda öyle olsun...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Umarım mantıklı olmuşdur.Konuda tartışma çıkartıcak sataşma yapılan tüm yorumlar silinir ve en uygun gereken ifade yazılır.Kişisel sorunlarınızı konu içine taşımayınız.

pRime.

pRime.

Üye
kişisel sorunla ilgili bir şey yazdım mı? Ayrıca yine olmamış. Uygunsuz konuşmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsunuz bence.
uygunsuz konuştuğum yok. Mesajlarımı silerek sadece tartışmayı uzatıyorsunuz. Kendimi savunma hakkımı elimden alıyorsunuz aynı zamanda.
yazdığım yorum %100 doğruydu. Hatta %200.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kişisel sorunla ilgili bir şey yazdım mı? Ayrıca yine olmamış. Uygunsuz konuşmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsunuz bence.
uygunsuz konuştuğum yok. Mesajlarımı silerek sadece tartışmayı uzatıyorsunuz. Kendimi savunma hakkımı elimden alıyorsunuz aynı zamanda.
yazdığım yorum %100 doğruydu. Hatta %200.

Sen dogrularinla kal arkadasim sildiğim yorumlar doğru yada yanlis ona karar verecek olan bizleriz.Konuyu uzatmak istersen sonucuna katlanirsin.

pRime.

pRime.

Üye
hatta tekrar yazayım daha "üsluplu" şekilde. Ne olursa olsun nokia yı destekleyenler artık ne olursa olsun microsoft'u destekleyecek.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
hatta tekrar yazayım daha "üsluplu" şekilde. Ne olursa olsun nokia yı destekleyenler artık ne olursa olsun microsoft'u destekleyecek.

Olabilir üslubunu duzeltigin icin Teşekkürler.

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve m542tf
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
WP için harika olmuş bence

kursat99

kursat99

Üye
Allahtan Apple gibi olmayacak. Yani sadece iOS u Apple kullandığı gibi WP yi Nokia kullanmayacak. Eskiden olduğu gibi isteyen firma WP yi alıp kullanabilecek. İnşallah lisans ücretleri düşerde daha çok telefon kullanabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt